• Huis verkopen

  • Persoonlijke aandacht, professionele begeleiding, deskundig advies en duidelijke communicatie (ook via Whatsapp en Skype).
  • Bezichtigingen ook buiten kantooruren én op zaterdag.
  • 370+ beoordelingen op Funda met een 8,7 gemiddeld.
  • U betaalt altijd pas achteraf, nadat uw huis definitief verkocht is, na de overdracht bij de notaris.

Huis verkopen met dé makelaar van Utrecht

Rosenberg Van Leusden Makelaars, hét NVM makelaarskantoor van nu! Met vestigingen in Utrecht én Leidsche Rijn zijn wij thuis in Utrecht en omstreken, waar we ons onderscheiden door een sublieme service.

Onze medewerkers begrijpen waar je behoefte aan hebt bij het (ver)kopen van een woning. Woningaanbod? Altijd eerder dan Funda! Contact via Whatsapp? Vanzelfsprekend. Bezichtigingen buiten kantoortijden én op zaterdag? Natuurlijk. Courtage? No cure no pay. Als je niet op zoek bent naar een traditioneel makelaarskantoor, je woning wil verkopen voor een goede prijs en zonder zorgen, zijn we wellicht een match.

Dynamisch, vernieuwend en professioneel. Aangenaam, Rosenberg & Van Leusden Makelaars.

Wilt u meer informatie over onze diensten als verkoopmakelaar? Bel ons op 030 210 0401 en wij komen graag bij u langs voor een gesprek, dit kan ook op een zaterdag. Of vul het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Afspraak maken 030 - 2100401

Super tevreden met Rosenberg Van Leusden Makelaars. Ze voldeden helemaal aan de redenen waarom je een makelaar nodig hebt. Vandaar dat ik ook de prijs/kwaliteit verhouding goed vind. Ze kenden niet alleen het gebied van mijn woning heel goed, ze weten een woning erg goed in de markt te zetten en het meeste uit de onderhandelingen te halen.

– Verkoper Lessinglaan 39 , Utrecht

Lees meer ervaringen van huizenverkopers in Utrecht

Onze verkoopmakelaars

Maak kennis met onze gespecialiseerde verkoopmakelaars in Utrecht.

Bekijk ons volledige makelaarsteam

Waarom een verkoopmakelaar inschakelen?

Als u het maximale resultaat uit de koop van uw woning wilt halen, is het verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen. Zelfs met de groeiende vraag naar woningen in Utrecht blijft het een goed idee om een verkoopmakelaar in de arm te nemen die uw belangen als huizenverkoper behartigt. De belangrijkste taak van een verkoopmakelaar is het verkopen van uw woning tegen een zo hoog mogelijke prijs en de beste voorwaarden. Wat doet een verkoopmakelaar van Rosenberg Van Leusden Makelaars allemaal voor u?

Waardepaling en taxatie van uw woning in Utrecht

Rosenberg Van Leusden Makelaars verzorgt een gratis waardebepaling voor uw woning. Een waardebepaling geeft u snel inzicht in de huidige marktwaarde van uw huis. U ontvangt deze gratis waardebepaling in de vorm van een vrijblijvende verkoopofferte. Hierin staat duidelijk de door ons geadviseerde vraagprijs én de verwachte verkoopopbrengst. Verder staat in deze verkoopofferte ons advies met betrekking tot de verkoopstrategie. Wanneer u een marktwaarde nodig heeft voor derden, dan heeft u waarschijnlijk een gevalideerd taxatierapport nodig. Voor deze taxatie van uw huis in Utrecht kunt u uiteraard ook terecht bij RVL Makelaars.

De presentatie van uw huis in Utrecht

Wanneer u uw woning wilt verkopen, is het belangrijk dat deze goed wordt gepresenteerd. Als u uw huis verkoopt met behulp van RVL makelaars, dan wordt uw huis gefotografeerd door een professionele fotograaf van Object & Co. Daarnaast kunnen wij u indien gewenst ook enkele succesvolle woonstylisten aanraden. Ook plaatsen wij uw woning naast Funda op andere belangrijke websites, zoals Jaap.nl, Zoekallehuizen.nl, Huizenzoeker.nl, Huizenvinder.nl, Koopwoning.com en natuurlijk op onze eigen website. U investeert bij RVL Makelaars in échte NVM makelaars met een passie voor huizen en mensen. Mede hierdoor zullen wij uw woning sneller én tegen de hoogste prijs verkopen. Bekijk ook alvast onze tips voor de verkoop van uw huis.

Bezichtigingen van uw woning: ook buiten kantoortijden

Wanneer een potentiële koper uw woning wil komen bekijken, begeleid de verkoopmakelaar de bezichtiging. De verkoopmakelaars van Rosenberg van Leusden zijn zeer flexibel. Dit betekent dat wij ook ‘s avonds en op zaterdagen bezichtigingen verzorgen.

Onderhandelingen voeren

De verkoopmakelaar onderhoudt het contact met de koper en voert de onderhandelingen. Uiteraard gebeurt dit in goed overleg met u. Wij houden u constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent de verkoop van uw woning.

Opstellen van het koopcontract

Bij overeenstemming tussen verkoper(-s) en koper(-s) wordt er door RVL Makelaars een NVM koopcontract opgesteld. Wij zorgen ervoor dat partijen deze koopakte ondertekenen én zullen daarna zorgdragen dat deze akte in goede orde ontvangen wordt door de notaris. Hier wordt de koop uiteindelijk afgehandeld.

Goede marktanalyse en gedegen plan van aanpak. Snelheid bij maken foto's en plaatsing op funda. Zeer competitief commissie voorstel met vaste prijs en flexibel gedeelte bij hogere verkoopprijs. Erg tevreden!

– Verkoper Abel Tasmanstraat 57 Bis, Utrecht

Lees meer ervaringen van huizenverkopers in Utrecht

Wat kost een verkoopmakelaar?

 • U betaalt achteraf, na de sleuteloverdracht bij de notaris.
 • Geen opstartkosten en geen intrekkingskosten.
 • Gestaffelde courtage is eventueel óók mogelijk

U betaalt bij ons altijd pas achteraf, nadat uw huis definitief verkocht is, na de sleuteloverdracht bij de notaris! Bij ons betaalt u "geen opstartkosten" en mocht u de verkoopdracht willen intrekken dan rekenen wij u "geen intrekkingskosten". Een "gestaffelde courtage" is bij ons overigens ook bespreekbaar. Een gestaffelde courtage houd in dat wij een "laag basistarief" in rekening brengen tot een bepaalde verkoopsom + een bonus ontvangen als wij de woning verkopen boven dit bedrag. Wij komen graag bij u langs om nader met u kennis te maken en onze werkwijze nader toe te lichten. U krijgt daarna binnen 2 werkdagen een vrijblijvende en scherpe verkoopofferte toe!

NVM makelaars

RVL Makelaars is aangesloten bij de NVM, VastgoedCert, VastgoedPro, NRVT en iValidatie. Wij volgen jaarlijks verplichte scholingen en aanvullende opleidingen om onze deskundigheid te vergroten. Door onze toegang tot het netwerk van de NVM hebben wij inzicht in vraag en aanbod op wijkniveau en inzicht in de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt in Utrecht. Daarnaast hebben wij bouwkundig en juridisch inzicht, werken wij volgens de NVM erecode en wij vinden het fantastisch om aan uw droom mee te mogen werken!

Maak een afspraak

Wanneer u besluit de verkoop van uw woning door Rosenberg Van Leusden Makelaars te laten verzorgen, kunt u rekenen op een deskundige aanpak. Graag maken wij een afspraak om onze werkwijze in een persoonlijk gesprek toe te lichten. Bel ons via 030 210 0401 of stuur een e-mail naar info@rvlmakelaars.nl. Het is ook mogelijk om direct een verkoopgesprek aan te vragen.

VERKOOPGESPREK
Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw woning of wilt u een gratis waardebepaling van ons ontvangen?

JA GRAAG !

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

ADRES KANTOOR UTRECHT
Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
Saffraanweg 41
3541 SZ UTRECHT

Naar contact
Kies je makelaar
PAUL VAN DER ZIJDEN
PAUL VAN DER ZIJDEN

06-15967511

Bekijk alle makelaars

Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
 • Prins Hendriklaan 44
 • 3583 EN UTRECHT
ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
 • Saffraanweg 41
 • 3541 SZ UTRECHT