• DE MAKELAAR VAN TUINDORP UTRECHT

Huis verkopen Tuindorp Utrecht

Wij hebben in ons bestand een groot aantal actieve woningzoekers voor de gewilde woonwijk in Tuindorp en hebben middels ons landelijke NVM netwerk én moderne media een groot bereik aan nieuwe kandidaat kopers voor jouw huis in Tuindorp.


Wij zorgen voor een verkoopproces zonder zorgen en middels onze unieke verkoopwijze gaan wij altijd voor het maximale resultaat.

Wij houden je op de hoogte van alle stappen in het verkoopproces en wij nemen werk uit handen zodat jij meer tijd hebt voor andere zaken.

Verder beschikken wij over een uitstekend netwerk aan fotografen, woonstylisten, bouwkundige keurders, taxateurs, notarissen en hypotheekadviseurs.

EXCELLENTE WONINGPRESENTATIE

Jouw huis in Tuindorp wordt professioneel gefotografeerd en digitaal ingemeten door fotograaf Marten van Wijk van Object & Co. Wil je alvast 14 tips om jouw huis in Tuindorp klaar te maken voor de verkoop?

AFSPRAKEN ÓÓK OP ZATERDAGEN

Hierdoor kunnen wij de kijker met een drukke baan ook buiten kantooruren van dienst zijn, met als gevolg meer bezichtigingen voor jouw huis in Tuindorp èn een snellere èn betere verkoop!

ONDERHANDELINGEN VOEREN

De makelaar onderhoudt het contact met de koper(-s) of eventueel met hun aankoopmakelaar en voert namens jou de onderhandelingen.

Verder werken wij met het NVM online biedlogboek zodat jij als verkoper realtime de biedingen van koper(-s) te zien krijgt. Wel zo helder, eerlijk en transparant. Meer info over het NVM biedlogboek?

DE NVM KOOPAKTE

Bij overeenstemming tussen verkoper(-s) en koper(-s) wordt er door ons een NVM koopcontract opgesteld. Wij zorgen ervoor dat partijen de koopakte z.s.m. digitaal ondertekenen én zullen daarna zorgdragen dat deze koopakte in goede orde ontvangen wordt door de notaris.

COURTAGE VERKOOP HUIS

Wij hanteren een courtage die in verhouding staat tot onze dienstverlening. Wij hanteren een courtage tarief, afgestemd op jouw wensen en de verkoopbaarheid van jouw woning in Tuindorp.

Wij garanderen dat wij jouw huis in Tuindorp verkopen voor de best mogelijke prijs en tegen een fair tarief. Nieuwsgierig naar onze unieke verkoopwijze? Wij maken graag nader kennis met je en we zijn benieuwd naar je huis in Tuindorp.

MAAK EEN AFSPRAAK OM JOUW HUIS IN TUINDORP TE VERKOPEN

Wanneer je besluit de verkoop en/of aankoop van jouw woning in Tuindorp door Rosenberg Van Leusden Makelaars te laten verzorgen, kun je gegarandeerd rekenen op een deskundige aanpak.

VERKOOPGESPREK
Zoek je een makelaar voor de verkoop van jouw woning?

JA GRAAG !

AANKOOPGESPREK
Zoek je een aankoopmakelaar of wil je vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

JA GRAAG !

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

ADRES KANTOOR UTRECHT
Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
Saffraanweg 41
3541 SZ UTRECHT

Naar contact
Kies je makelaar
NIELS VAN LEUSDEN
NIELS VAN LEUSDEN

06-48331675

Bekijk alle makelaars

Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
  • Prins Hendriklaan 44
  • 3583 EN UTRECHT
ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
  • Saffraanweg 41
  • 3541 SZ UTRECHT