• Huis verkopen Utrecht & Leidsche Rijn

Huis verkopen: Makelaar Utrecht

Hét vernieuwende Utrechtse makelaarskantoor van nú! Met vestigingen in Utrecht én Leidsche Rijn zijn wij thuis in Utrecht en directe omgeving, waar wij ons onderscheiden door een sublieme service.

Onze NVM makelaars begrijpen waar je behoefte aan hebt bij het verkopen of kopen van een huis in Utrecht. Woningaanbod? Dit ontvang je altijd als eerste én nog voordat dit op Funda gepubliceerd wordt. Wil je 24/7 contact via Whatsapp? Dat is bij ons heel normaal. Wil je een afspraak buiten kantooruren of op een zaterdag? Dat is uiteraard ook geen enkel probleem.

Rosenberg Van Leusden Makelaars. Omdat jouw huis het waard is!

Wil je meer informatie over onze dienst als makelaar bij het verkopen van jouw huis in Utrecht? Bel 030-2100401 of mail naar info@rvlmakelaars.nl

Afspraak maken 030 - 2100401

Super tevreden met Rosenberg Van Leusden Makelaars. Ze voldeden helemaal aan de redenen waarom je een makelaar nodig hebt. Vandaar dat ik ook de prijs/kwaliteit verhouding goed vind. Ze kenden niet alleen het gebied van mijn woning heel goed, ze weten een woning erg goed in de markt te zetten en het meeste uit de onderhandelingen te halen.

– Verkoper Lessinglaan 39 , Utrecht

Lees meer ervaringen van huizenverkopers in Utrecht

ONZE UTRECHTSE NVM MAKELAARS

Maak kennis met onze NVM makelaars in Utrecht & Leidsche Rijn

Bekijk ons volledige makelaarsteam

WAAROM EEN MAKELAAR INSCHAKELEN?

Als je het maximale resultaat uit de verkoop van jouw huis in Utrecht wilt halen, is het verstandig om een Utrechtse NVM makelaar in te schakelen. Zelfs met de groeiende vraag naar huizen in Utrecht blijft het zeer verstandig om een makelaar in Utrecht in de arm te nemen die jouw belangen behartigt. De belangrijkste taak van een makelaar is het verkopen van jouw huis tegen een zo hoog mogelijke prijs én onder de beste voorwaarden.

EXCELLENTE WONINGPRESENTATIE VAN JOUW HUIS

Jouw huis wordt professioneel gefotografeerd door onze vaste fotograaf (Marten van Wijk) van Object & Co. Wil je alvast enkele tips om jouw huis klaar te maken voor de verkoop én voor de foto sessie? Klik dan hier.

AFSPRAKEN ÓÓK OP ZATERDAGEN

Hierdoor kunnen wij de kijker met een drukke baan ook buiten kantooruren van dienst zijn, met als gevolg meer bezichtigingen voor jouw huis in Utrecht èn een snellere èn betere verkoop!

ONDERHANDELINGEN VOEREN

De makelaar onderhoudt het contact met de koper en voert de onderhandelingen. Wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent de verkoop van jouw huis, én uiteraard gaat alles in goed overleg met jou. Dit kan telefonisch, per mail of via de Whatsapp.

OPSTELLEN VAN HET KOOPCONTRACT

Bij overeenstemming tussen verkoper(-s) en koper(-s) wordt er door ons een NVM koopcontract opgesteld. Wij zorgen ervoor dat partijen deze koopakte ondertekenen én zullen daarna zorgdragen dat deze koopakte in goede orde ontvangen wordt door de notaris. Hier wordt de koop uiteindelijk afgehandeld.

Goede marktanalyse en gedegen plan van aanpak. Snelheid bij maken foto's en plaatsing op funda. Zeer competitief commissie voorstel met vaste prijs en flexibel gedeelte bij hogere verkoopprijs. Erg tevreden!

– Verkoper Abel Tasmanstraat 57 Bis, Utrecht

Lees meer ervaringen van huizenverkopers in Utrecht

WAT KOST EEN MAKELAAR?

Je betaalt bij ons altijd achteraf, nadat jouw huis definitief verkocht is. Bij ons betaal je "geen opstartkosten" en mocht je onverhoopt de verkoopdracht willen intrekken dan rekenen wij je "geen intrekkingskosten". Onze courtage is afhankelijk van prijsklasse, locatie én uw eventuele wensen. Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek, dit kan uiteraard ook op een zaterdag.

KWF ZAKENVRIEND

Sinds 2013 is ons makelaarskantoor zakenvriend van het KWF. Met een vast maandelijks bedrag sponsoren wij als KWF zakenvriend wetenschappelijk kankeronderzoek en de ontwikkeling van KWF-fellows. Meer informatie.

NVM MAKELAARS

Wij zijn aangesloten bij de NVM, VastgoedPro, NRVT en i-Validatie. Onze NVM makelaars volgen ieder jaar verplichte scholingen en aanvullende opleidingen om onze deskundigheid te vergroten.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je meer informatie over onze dienst als makelaar bij het verkopen van jouw huis in Utrecht?

Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek, dit kan uiteraard ook op een zaterdag. 
Bel 030-2100401 of mail naar info@rvlmakelaars.nl

VERKOOPGESPREK
Zoek je een makelaar voor de verkoop van jouw woning?

JA GRAAG !

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

ADRES KANTOOR UTRECHT
Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
Saffraanweg 41
3541 SZ UTRECHT

Naar contact
Kies je makelaar
PAUL VAN DER ZIJDEN
PAUL VAN DER ZIJDEN

06-15967511

Bekijk alle makelaars

Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
  • Prins Hendriklaan 44
  • 3583 EN UTRECHT
ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
  • Saffraanweg 41
  • 3541 SZ UTRECHT