• Huis verkopen Utrecht & Leidsche Rijn

Huis verkopen Utrecht

FOR ENGLISH CLICK HERE

RVL Makelaars is in 2010 opgericht door Egon Rosenberg & Niels Van Leusden vanuit hun jarenlange ervaring (25+). RVL Makelaars heeft als werkgebied Utrecht, Leidsche Rijn en de directe omgeving, waar onze makelaars geboren en getogen zijn.

Wij zijn een innovatief én creatief NVM makelaarskantoor dat het traditionele vak van makelaar modern benadert en waar wij ons onderscheiden door een sublieme klantgerichte service en 24/7 bereikbaarheid.

Wij zijn bedreven in het verkopen en het aankopen van woningen. En daarmee zetten we altijd een stap extra met de best mogelijke dienstverlening, aangepast op jouw wensen. En dat doen wij ook buiten kantooruren en zelfs in het weekend. Tenslotte willen wij er alles aan doen om het beste eindresultaat voor jou te bereiken.

Ben je op zoek naar een makelaar voor de verkoop van jouw exclusieve woning in het hogere prijssegment? Bezoek dan hier onze pagina exclusief wonen in Utrecht.

Afspraak maken 030 - 2100401

Super tevreden met Rosenberg Van Leusden Makelaars. Ze voldeden helemaal aan de redenen waarom je een makelaar nodig hebt. Vandaar dat ik ook de prijs/kwaliteit verhouding goed vind. Ze kenden niet alleen het gebied van mijn woning heel goed, ze weten een woning erg goed in de markt te zetten en het meeste uit de onderhandelingen te halen.

– Verkoper Lessinglaan 39 , Utrecht

Lees meer ervaringen van huizenverkopers in Utrecht

Makelaar in Utrecht: Onze NVM Verkoopmakelaars

Bekijk ons volledige makelaarsteam

HUIS VERKOPEN ZONDER ZORGEN

Wij hebben in ons bestand een groot aantal actieve Utrechtse woningzoekers en hebben middels ons landelijke NVM netwerk én moderne media een groot bereik aan nieuwe kandidaat kopers voor jouw huis.

Wij zorgen voor een verkoopproces zonder zorgen en middels onze unieke verkoopwijze gaan wij altijd voor het maximale resultaat.

Wij houden je op de hoogte van alle stappen in het verkoopproces en wij nemen werk uit handen zodat jij meer tijd hebt voor andere zaken.

Verder beschikken wij over een uitstekend netwerk aan fotografen, woonstylisten, bouwkundige keurders, taxateurs, notarissen en hypotheekadviseurs.

JOUW 'EXCLUSIEVE' HUIS IN DE STILLE VERKOOP?

Wil je de verkoop niet, of nog niet aan de grote klok hangen, maar wil je het wel onder de radar aan serieuze kandidaat kopers aanbieden? Meer informatie over de stille verkoop.

STERK IN SOCIAL MEDIA

Wij focussen ons op jou als opdrachtgever. Deze zetten wij strategisch slim in, onder andere op social media. Onze makelaardij gaat met de tijd mee en maakt gebruik van de middelen en kanalen waarop woningzoekers zich in deze tijd begeven.

EXCELLENTE WONINGPRESENTATIE

Jouw huis wordt professioneel gefotografeerd en digitaal ingemeten door fotograaf Marten van Wijk van Object & Co. Wil je alvast 14 tips om jouw huis klaar te maken voor de verkoop?

AFSPRAKEN ÓÓK OP ZATERDAGEN

Hierdoor kunnen wij de kijker met een drukke baan ook buiten kantooruren van dienst zijn, met als gevolg meer bezichtigingen voor jouw huis in Utrecht èn een snellere èn betere verkoop!

ONDERHANDELINGEN VOEREN

De makelaar onderhoudt het contact met de koper(-s) of eventueel met hun aankoopmakelaar en voert namens jou de onderhandelingen.

Verder werken wij met het NVM online biedlogboek zodat jij als verkoper realtime de biedingen van koper(-s) te zien krijgt. Wel zo helder, eerlijk en transparant.

DE NVM KOOPAKTE

Bij overeenstemming tussen verkoper(-s) en koper(-s) wordt er door ons een NVM koopcontract opgesteld. Wij zorgen ervoor dat partijen de koopakte z.s.m. digitaal ondertekenen én zullen daarna zorgdragen dat deze koopakte in goede orde ontvangen wordt door de notaris.

Goede marktanalyse en gedegen plan van aanpak. Snelheid bij maken foto's en plaatsing op funda. Zeer competitief commissie voorstel met vaste prijs en flexibel gedeelte bij hogere verkoopprijs. Erg tevreden!

– Verkoper Abel Tasmanstraat 57 Bis, Utrecht

Lees meer ervaringen van huizenverkopers in Utrecht

HUIS VERKOPEN UTRECHT? WAT KOST EEN MAKELAAR?

Wij hanteren een courtage die in verhouding staat tot onze dienstverlening. Wij hanteren een courtage tarief, afgestemd op jouw wensen en de verkoopbaarheid van jouw woning.

Wij garanderen dat wij jouw huis in Utrecht verkopen voor de best mogelijke prijs en tegen een fair tarief. Nieuwsgierig naar onze unieke verkoopwijze? Wij maken graag nader kennis met je en we zijn benieuwd naar je huis in Utrecht.

HUIS VERKOPEN UTRECHT - NVM MAKELAAR

Wij zijn aangesloten bij de grootste makelaarsvereniging, de NVM. Maar ook bij VastgoedPro, NRVT en het NWWI. Onze NVM verkoopmakelaars en aankoopmakelaars volgen ieder jaar verplichte scholingen en aanvullende opleidingen om onze deskundigheid te vergroten en te behouden.

MAKELAAR UTRECHT & LEIDSCHE RIJN

Onze vestigingen Utrecht én Leidsche Rijn geven dekking in Utrecht en in Leidsche Rijn.
In de volgende woonwijken van Utrecht zijn wij met name actief als makelaar: 

Wilhelminapark
OudwijkSchildersbuurtCentrum
RijnsweerdGoudkustWittevrouwenZeeheldenbuurt
TuinwijkLombokVogelenbuurtRivierenwijkDichterswijk
Oog in AlTuindorpUtrecht OostBinnenstad
KanaleneilandOvervecht, WatervogelenbuurtTolsteeg
HoogravenTranswijkNyeveltKloosterparkMaximapark,
JulianaparkGriftparkDaalsebuurtBuiten Wittevrouwen
PijlsweerdNieuw EngelandBloemenbuurt, Lunetten
ElinkwijkAbstedeLauwerechtVeemarktVoordorp
OndiepGrauwaartLeeuwesteynHoge Weide,
Het ZandLangerakVleutenVleuten - De Meern
VleuterweideTerwijdeOud ZuilenDe Meern.

ÓÓK ACTIEF BUITEN UTRECHT

In de volgende plaatsen buiten Utrecht zijn wij met name actief als makelaar:

BilthovenGroenekanDe Bilt, en Bunnik.

VERKOOPGESPREK
Zoek je een makelaar voor de verkoop van jouw woning?

JA GRAAG !

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

Naar contact
Kies je makelaar
NIELS VAN LEUSDEN
NIELS VAN LEUSDEN

06-48331675

Bekijk alle makelaars

Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
  • Prins Hendriklaan 44
  • 3583 EN UTRECHT