• AANKOOPMAKELAAR

  • Eerder op de hoogte van het nieuwste woningaanbod!
  • Persoonlijke aandacht, professionele begeleiding, deskundig advies en duidelijke communicatie. 
   (ook via Whatsapp en Skype).
  • Scherpe courtage én no cure no pay.
  • 370+ beoordelingen op Funda met een 8,7 gemiddeld.
  • U betaalt achteraf, nadat uw huis definitief gekocht is, na de overdracht bij de notaris.

Aankoopmakelaar Utrecht

Dé aankoopmakelaar in Utrecht helpt u bij het aankopen van uw woning.

 

De nieuwste woningen in Utrecht krijgt u van ons eerder zodat u niet meer te laat bent.

 

Huis kopen met dé aankoopmakelaar van Utrecht

De aankoopmakelaars van Rosenberg van Leusden Makelaars Utrecht helpen u bij de aankoop van uw woning in Utrecht. Voorkom dat u bij het kopen van een huis te veel betaalt. U betaalt bij ons altijd pas achteraf, nadat uw huis definitief gekocht is, na de sleuteloverdracht bij de notaris! Bij ons betaalt u "geen opstartkosten" en mocht u de aankoopopdracht willen intrekken dan rekenen wij u "geen intrekkingskosten". Daarnaast zijn we zeer sterk in onderhandelen en zorgen wij ervoor dat u altijd de laagste prijs betaalt voor uw droomhuis.

Wilt u meer informatie over onze diensten als aankoopmakelaar? Kom langs bij ons op kantoor voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel voor het maken van een afspraak naar 030 - 2100401 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Afspraak maken030 - 2100401

Uitstekend makelaarskantoor. Goede kennis van de markt en zeer goed en snel bereikbaar.
Alle medewerkers zijn goed op de hoogte en prettig in contact.

– Funda gebruiker

Onze aankoopmakelaars

Maak kennis met onze gespecialiseerde aankoopmakelaars in Utrecht, Egon Rosenberg en Paul van der Zijden.

Wel of niet een aankoopmakelaar inhuren?

Het inhuren van een aankoopmakelaar kost uiteraard geld, maar het is een goede investering die zich absoluut terugverdient. Een aankoopmakelaar inhuren is niet verplicht, maar de voordelen zijn groot. Lees hieronder waar wij u mee helpen en welke voordelen dit met zich meebrengt.

Aankoopmakelaardienst Kenmerken Voordelen
Woning zoeken Wij zoeken op basis van uw wensen een geschikte woning in Utrecht.
 • Uitgebreide kennis van de markt.
 • Goed inzicht in het aanbod.
 • Tijdsbesparing.
Woning bezichtigen Een aankoopmakelaar gaat met u mee naar bezichtigingen en kijkt altijd met een professionele blik naar een woning.
 • Kritische blik, wanneer u door uw enthousiasme bepaalde zaken over het hoofd ziet.
 • Wij kijken ook naar de ligging, het onderhoud, de bouwkundige gebreken en planologische ontwikkelingen in de buurt.
Onderhandelen Een aankoopmakelaar is gespecialiseerd in onderhandelen en zal er alles aan doen om de prijs van uw droomwoning zo laag mogelijk te krijgen.
 • Laagste prijs voor de woning
Controle documenten De aankoopmakelaar controleert de door de verkopend makelaar opgestelde koopakte en begeleidt bij het ondertekenen.
 • Alle documenten worden nauwkeurig en op een professionele manier gecontroleerd.
 • Tijdsbesparing

De makelaar reageert zeer snel en adequaat op verzoeken. Hij kent de lokale markt goed en speelt daar goed op in. Flexibel en goed bereikbaar.

– Funda gebruiker

Aankoopmakelaar Utrecht: Rosenberg van Leusden

De aankoopmakelaars van Rosenberg van Leusden Makelaars in Utrecht worden door honderden Funda-gebruikers zeer positief beoordeeld. En dat is niet voor niets. Wij gaan voor onze klanten namelijk altijd een stap verder. Persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie vinden wij heel belangrijk, net als professionele begeleiding en deskundig advies. Ook vinden we het geen probleem om in de avond of op zaterdag mee te gaan naar een woningbezichtiging. Spreekt deze manier van werken u aan? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek of bekijk direct ons woningaanbod.

Afspraak maken030 - 2100401

Zeer goede ervaringen met RVL Makelaars! Goede marktkennis, snel handelen en vooral altijd bereikbaar en nooit teveel om mee te denken of vragen te beantwoorden. Kan ik iedereen aanraden!

– Funda gebruiker

Wat kost een aankoopmakelaar?

U betaalt bij ons altijd pas achteraf, nadat uw huis definitief gekocht is, na de sleuteloverdracht bij de notaris! Bij ons betaalt u "geen opstartkosten" en mocht u de aankoopopdracht willen intrekken dan rekenen wij u "geen intrekkingskosten".

Sneller dan Funda en op zaterdag

U ontvangt via ons het woningaanbod dat bij u past voordat de woningen op Funda gepubliceerd worden. Met Rosenberg Van Leusden aankoopmakelaars aan uw zijde bent u dus nooit te laat. Wij zijn ook 's avonds en op zaterdag actief bezig met de woningmarkt en weten daardoor als geen ander wat de juiste prijs is voor een woning. Schakel ons in als aankoopmakelaar en boek snel succes.

Uw kritische aankoopmakelaar

Als u positief bent over een woning, dan kan het zijn dat wij daar ondanks uw enthousiasme toch kritisch over zijn. Eventueel vanwege de te hoge vraagprijs, ligging, onderhoud, gebreken, mate van incourantheid, op stapel staande nieuwbouwplannen of andere planologische ontwikkelingen die de waarde drukken. Wij durven ook nee te zeggen als u het "ja-gevoel" heeft. Wij gaan voor kwaliteit, een lange termijn relatie en bovenal eerlijkheid.

Tips voor het kopen van een huis

 • 1. Ken de financiële mogelijkheden

  Voordat u een woning gaat zoeken is belangrijk om goed te weten wat uw financiële situatie is en welke mogelijkheden daarbij horen. Als u vooraf weet hoeveel u kunt lenen, kunt u gerichter zoeken naar een huis binnen uw budget.

 • 2. Bezichtig meerdere woningen

  Een huis kopen is een grote investering. Het is dan ook belangrijk om niet te snel een keuze te maken. Bekijk meerdere huizen voordat u kiest voor een bepaalde woning. Zo kunt u het aanbod goed met elkaar vergelijken.

 • 3. Plaats een zoekopdracht

  Plaats een zoekopdracht op onze website. Wij sturen u dan het nieuwste woningaanbod dagelijks via de e-mail. Let op: dit betreft uitsluitend ons eigen woningaanbod. Wilt u het gehele woningaanbod eerder gemaild krijgen? Vraag dan een aankoopgesprek bij ons aan!

 • 4. Laat je niet meeslepen

  Bij het kopen van een huis komen vaak veel emoties kijken. Dat is niet erg, maar let er wel op dat ze uw keuze niet te veel beïnvloeden. Een aankoopmakelaar is niet emotioneel betrokken en helpt u hierdoor een miskoop te voorkomen.

 • 5. Kijk naar de toekomst

  Kijk bij de aankoop van een huis niet alleen naar uw huidige situatie, maar ook naar de toekomst. Zijn er mogelijkheden voor een uitbouw en is er ruimte voor eventuele kinderkamers?

 • 6. Koop een woning alleen als ú het echt wilt

  Zet voordat u met uw zoektocht begint uw wensen en eisen op een rijtje. Gebruik deze lijst als checklist en wijk hier niet te veel van af.

 • 7. Ook de buurt is belangrijk

  Natuurlijk is de woning belangrijk, maar vergeet niet ook de buurt goed te bekijken. Rijd eens rond en kijk hoe het zit met de parkeergelegenheid, geluidsoverlast en faciliteiten.

 • 8. Vraag gratis advies van een aankoopmakelaar

  Bij RVL Makelaars kunt u altijd terecht voor gratis advies. Wilt u bijvoorbeeld advies over het voeren van een onderhandeling? De aankoopmakelaars van Rosenberg Van Leusden Makelaars staan u graag te woord. Bel de aankoopadvieslijn via 030 210 04 01.

NVM Makelaars

Wij zijn aangesloten bij de NVM, Vastgoedcert, Vastgoedpro, NRVT en Ivalidatie. Onze medewerkers volgen elk jaar verplichte scholingen en aanvullende opleidingen om onze deskundigheid te vergroten. Door onze toegang tot het netwerk van de NVM hebben wij inzicht in vraag en aanbod op wijkniveau en inzicht in de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt. Daarnaast hebben wij bouwkundig en juridisch inzicht, werken wij volgens de NVM erecode en wij vinden het fantastisch om aan uw droom mee te mogen werken!

NVM: Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen.
NRVT: Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
VastgoedPro: beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedprofessionals
VastgoedCert: kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs.
iValidatie: gerenommeerd validatie instituut voor onroerendgoedtaxaties.

Een afspraak maken

Neem contact met ons op wanneer u een huis wilt kopen in Utrecht en behoefte heeft aan meer informatie over onze aankoopmakelaars. Dit kan door te bellen naar 030-2100401 of door te mailen naar info@rvlmakelaars.nl.

AANKOOPGESPREK
Zoekt u een aankoopmakelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

JA GRAAG !

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

ADRES KANTOOR UTRECHT
Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
Saffraanweg 41
3541 SZ UTRECHT

Naar contact
Kies je makelaar
EGON ROSENBERG
EGON ROSENBERG

06-46441783

Bekijk alle makelaars

Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
 • Prins Hendriklaan 44
 • 3583 EN UTRECHT
ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
 • Saffraanweg 41
 • 3541 SZ UTRECHT