• banner img

  AANKOOPMAKELAAR

  • ✓ No cure no pay aankoopmakelaars
  • ✓ Bezichtigingen ook buiten kantooruren en op zaterdag
  • ✓ 270+ beoordelingen op Funda met een 8,5 gemiddeld
  • ✓ Zekerheid – altijd vast courtagebedrag
  • ✓ Bespaar veel geld bij de koop van een huis
  • ✓ Eerder op de hoogte van het nieuwste woningaanbod!

Aankoopmakelaar in Utrecht

De RVL aankoopmakelaar helpt bij het aankopen van uw woning in Utrecht.


Actueel woningaanbod in Utrecht

Ons woningaanbod vindt u op de pagina met koopwoningen in Utrecht.

De nieuwste woningen in Utrecht krijgt u van ons eerder zodat u niet meer te laat bent.

Huis kopen met dé aankoopmakelaar van Utrecht

Schakel Rosenberg van Leusden Makelaars in en voorkom dat u bij het kopen van een huis te veel betaalt. Wij vragen geen opstartkosten én brengen uitsluitend kosten in rekening wanneer de koop doorgaat. Daarnaast zijn we zeer sterk in onderhandelen en zorgen wij ervoor dat u altijd de laagste prijs betaalt voor uw droomhuis.

Uitstekend makelaarskantoor. Goede kennis van de markt en zeer goed en snel bereikbaar. Alle medewerkers zijn goed op de hoogte en prettig in contact.

– Funda gebruiker

Onze aankoopmakelaars

Maak kennis met onze gepecialiseerde aankoopmakelaars in Utrecht, Egon Rosenberg en Jeroon Waverijn.

Een aankoopmakelaar, wel of niet?

Het inhuren van een aankoopmakelaar kost uiteraard geld, maar het is een goede investering die zich absoluut terugverdient. Een aankoopmakelaar inhuren is niet verplicht, maar de voordelen zijn groot. Lees hieronder waar wij u mee helpen en welke voordelen dit met zich meebrengt.

Dienst Kenmerken Voordelen
Woning zoeken Wij zoeken op basis van uw wensen een geschikte woning in Utrecht.
 • Uitgebreide kennis van de markt.
 • Goed inzicht in het aanbod.
 • Tijdsbesparing.
Woning bezichtigen Een aankoopmakelaar gaat met u mee naar bezichtigingen en kijkt altijd met een professionele blik naar een woning.
 • Kritische blik, wanneer u door uw enthousiasme bepaalde zaken over het hoofd ziet.
 • Wij kijken ook naar de ligging, het onderhoud, de bouwkundige gebreken en planologische ontwikkelingen in de buurt.
Onderhandelen Een aankoopmakelaar is gespecialiseerd in onderhandelen en zal er alles aan doen om de prijs van uw droomwoning zo laag mogelijk te krijgen. Laagste prijs voor de woning
Controle documenten De aankoopmakelaar controleert de door de verkopend makelaar opgestelde koopakte en begeleidt bij het ondertekenen.
 • Alle documenten worden nauwkeurig en op een professionele manier gecontroleerd.
 • Tijdsbesparing

De makelaar reageert zeer snel en adequaat op verzoeken. Hij kent de lokale markt goed en speelt

daar goed om. Flexibel en goed bereikbaar.

– Funda gebruiker

Rosenberg van Leusden aankoopmakelaars in Utrecht

De aankoopmakelaars van Rosenberg van Leusden Makelaars in Utrecht hebben een andere manier van werken dan de meeste aankoopmakelaars in Utrecht. RVL Makelaars gelooft dat makelaardij puur mensenwerk is en dat er een klik moet zijn tussen de koper en de aankoopmakelaar. Wij gaan altijd een stap verder voor onze klanten en vinden het geen probleem om in de avond of op zaterdag met u mee te gaan naar een woningbezichtiging.

Zeer goede ervaringen

met RVL Makelaars! Goede marktkennis, snel handelen en vooral altijd bereikbaar

en nooit teveel om mee te denken of vragen te beantwoorden. Kan ik iedereen

aanraden!

– Funda gebruiker

Aankoopmakelaars onderzoeken alles

Voordat u de koopakte ondertekent, hebben wij alle relevante documenten voor u onderzocht. Wij onderzoeken het eigendomsbewijs, de NVM-vragenlijst, de lijst van zaken, de kadastrale kaart, het kadastraal uittreksel, de bodeminformatie en het bestemmingsplan. Wanneer u een appartement koopt, onderzoeken wij ook de splitsingsakte, het huishoudelijk reglement, onderhoudsplan en stukken van de Vereniging van Eigenaren. Wij houden van duidelijkheid en leggen u daarom graag precies uit waar u voor tekent.

Tips voor het kopen van een huis

1. Wees op de hoogte van uw financiële mogelijkheden
Zorg dat u weet wat uw financiële mogelijkheden zijn voordat u aan uw zoektocht naar een woning begint. Als u vooraf weet hoeveel u kunt lenen, kunt u gericht kijken naar de ideale woning binnen uw budget.
2. Bekijk verschillende woningen
Een huis kopen is een grote investering. Het is dan ook belangrijk om niet te snel een keuze te maken. Bekijk meerdere woningen voordat u een keuze maakt. Zo kunt u het aanbod goed met elkaar vergelijken.
3. Koop het huis dat u echt wilt
Maak een lijstje met uw woonwensen en –eisen, en zet ze in volgorde van belangrijkheid. Dit lijstje kunt u gebruiken als checklist.
4. Plaats een zoekopdracht
Plaats een zoekopdracht aan de hand van uw wensen op onze website. Wij sturen u dan het nieuwste woningaanbod dagelijks via de e-mail. Let op: dit betreft uitsluitend ons eigen woningaanbod. Wilt u het gehele woningaanbod eerder gemaild krijgen? Vraag dan een aankoopgesprek bij ons aan!
5. Onderzoek de mogelijkheden
Houd bij uw zoektocht niet alleen rekening met de huidige situatie, maar neem ook uw toekomstplannen mee. Kijk bijvoorbeeld naar de mogelijkheden voor een uitbouw.
6. Verken de buurt
Natuurlijk is de buurt waar u gaat wonen ook erg belangrijk. Rijd daarom eens rond en kijk hoe het zit met de parkeergelegenheid en eventuele overlast.
7. Houd het hoofd koel
Bij het kopen van een huis komen veel emoties kijken. Dat is helemaal niet erg, maar laat ze uw keuze niet te veel beïnvloeden. Een aankoopmakelaar is niet emotioneel betrokken en voorkomt mede hierdoor een miskoop.
8. Vraag gratis advies van een aankoopmakelaar
Bij RVL Makelaars kunt u altijd terecht voor gratis advies. Wilt u bijvoorbeeld weten hoe de waarde van een huis wordt bepaald of wilt u advies over het voeren van een onderhandeling? De aankoopmakelaars van Rosenberg Van Leusden Makelaars staan u graag te woord. Bel de aankoopadvieslijn via 030 210 04 01.

NVM Makelaars

Wij zijn aangesloten bij de NVM, Vastgoedcert, Vastgoedpro, NRVT en Ivalidatie. Onze medewerkers volgen elk jaar verplichte scholingen en aanvullende opleidingen om onze deskundigheid te vergroten. Door onze toegang tot het netwerk van de NVM hebben wij inzicht in vraag en aanbod op wijkniveau en inzicht in de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt. Daarnaast hebben wij bouwkundig en juridisch inzicht, werken wij volgens de NVM erecode en wij vinden het fantastisch om aan uw droom mee te mogen werken!

NVM: Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen.
NRVT: Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
VastgoedPro: beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedprofessionals
VastgoedCert: kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs.
iValidatie: gerenommeerd validatie instituut voor onroerendgoedtaxaties.

Een afspraak maken

Neem contact met ons op wanneer u een huis wilt kopen in Utrecht en behoefte heeft aan meer informatie over onze aankoopmakelaars. Dit kan door te bellen naar 030-2100401 of door te mailen naar info@rvlmakelaars.nl.


Neem contact op
030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

ADRES KANTOOR
Prins Hendriklaan 44
3583 EN, UTRECHT
Naar contact


VERKOOPGESPREK

Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw woning of wilt u een gratis waardebepaling van ons ontvangen?

JA GRAAG !
AANKOOPGESPREK

Zoekt u een aankoopmakelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

JA GRAAG !
CONTACT