• EXCLUSIEF EN LUXE WONEN IN UTRECHT

Exclusief en luxe wonen in Utrecht

De onroerend goed connaisseur van de mooiste stad van Nederland. Wij selecteren de meest elegante woon- en werkbelevingen van Utrecht door de potentie van een ruimte te onthullen. We luisteren, we observeren, we inventariseren en adviseren. Alles met één doel: het creëren van een optimale verbinding tussen mens, ruimte en omgeving.

Afspraak maken 030 - 2100401

ROSENBERG VAN LEUSDEN MAKELAARS EXCLUSIEF

Elegant in werken en wonen. Rosenberg Van Leusden Makelaars zet de volgende stap in luxe en exclusief wonen. Met een strategische aanpak en een exclusief netwerk verbinden we woonwensen met woningen in en om Utrecht. Samen schrijven we jouw woonverhaal. Een unieke aanpak. Dat opent deuren.

EXCLUSIEF EN LUXE WONEN IN UTRECHT

Exclusief wonen in de stad Utrecht: wie wil dat nou niet? Utrecht is een waanzinnige stad met een dorps karakter, met ongelooflijke vastgoed mogelijkheden: van moderne villa’s tot klassieke grachtenpanden en van luxe penthouses en stadsappartementen tot stijlvolle lofts. Proef de sfeer in de binnenstad, ontdek de unieke karakters van de verschillende wijken of geniet van de rust. Rosenberg Van Leusden Makelaars in Utrecht biedt alles waar je van droomt, zie hier enkele van onze verkochte luxe woningen.

JOUW 'EXCLUSIEVE' HUIS IN DE STILLE VERKOOP?

Wil je de verkoop niet, of nog niet aan de grote klok hangen, maar wil je het wel onder de radar aan serieuze kandidaat kopers aanbieden? Meer informatie over de stille verkoop.

ONZE COLLEGA'S REGIO UTRECHT

Bekijk ons team regio Utrecht

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

Naar contact
Kies je makelaar
EGON ROSENBERG
EGON ROSENBERG

06-46441783

Bekijk alle makelaars

Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
  • Prins Hendriklaan 44
  • 3583 EN UTRECHT