• STILLE VERKOOP

Stille verkoop huizen Utrecht

Steeds meer woningen in Utrecht zijn niet te vinden op Funda, maar bevinden zich enkel in het stille verkoop aanbod. Dat houdt in dat de verkoper er bewust voor kiest om de verkoop niet aan de grote klok te hangen. Maar als potentiële koper wil jij natuurlijk wel op de hoogte zijn van deze stille verkoop huizen!

WAAROM KIEZEN VOOR STILLE VERKOOP?

In plaats van veel publiek worden stille verkoop huizen slechts aan een selecte groep mensen aangeboden. Er zijn verschillende redenen waarom verkopers daarvoor kiezen.

Ten eerste is er bij veel woningeigenaren de wens om eerst een geschikte andere woning te vinden alvorens ze hun eigen huis willen verkopen. Toch vinden ze het fijn om de koper al in beeld te hebben.

Ten tweede heeft RVL makelaars verkopers die een nieuwbouwwoning gekocht hebben. De oplevering van een nieuwbouwwoning laat soms wel tot een paar jaar op zich wachten. Voor deze groep woningeigenaren is het fijn om zekerheid te hebben over de verkoop van hun bestaande woning.

Ten derde zijn er verschillende privacy redenen om te kiezen voor een stille verkoop. Bijvoorbeeld als je niet wil dat iedereen weet dat je huis te koop staat.

HOE WERKT STILLE VERKOOP?

Wil jij jouw woning aanbieden voor de stille verkoop? Bij RVL Makelaars hebben we ervaring met deze vorm van verkoop. Onze makelaars kunnen je dan ook uitstekend van advies voorzien. Bovendien hebben wij door ons grote netwerk de juiste contacten om het proces goed te laten verlopen.

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

Naar contact
Kies je makelaar
NIELS VAN LEUSDEN
NIELS VAN LEUSDEN

06-48331675

Bekijk alle makelaars

Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
  • Prins Hendriklaan 44
  • 3583 EN UTRECHT