• ONS TEAM

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een enthousiast team van NVM makelaars. Onderaan deze pagina tref je van iedere collega een persoonlijk verhaal door op zijn of haar foto te klikken.

VERKOPEN

Onze Utrechtse NVM makelaars & taxateurs hebben een gedegen kennis van de Utrechtse woningmarkt en weten met hun jarenlange ervaring een uitstekend verkoopplan op te stellen dat het beste past bij jouw huis en jouw wensen.
Samen met een netwerk van honderden actieve zoekers op de Utrechtse huizenmarkt en het constant vernieuwen van onze makelaarsdiensten én social media strategieën zorgen onze NVM makelaars ervoor dat jouw huis voor de beste prijs verkocht wordt!

KOPEN

Met ons aan jouw zijde ben je nooit meer te laat. Je bent als eerste realtime geïnformeerd over het nieuwste woningaanbod in Utrecht, daags voordat de woning op Funda komt.
Je kunt daardoor als één van de eerste kandidaat kopers bezichtigen. Vrijwel direct na de bezichtiging volgt er inzicht in de waarde en indien gewenst volgt er een adequate, tactische aankoopstrategie.
Wij ontzorgen je geheel van A tot Z, dus tot de eigendomsoverdracht bij de notaris.
Onze NVM makelaars begrijpen waar je behoefte aan hebt bij het verkopen of kopen van een huis.
Wij zijn goed bereikbaar, óók na kantoortijden én in het weekend via (24/7) Whatsapp 06-46441783.
Je betaalt geen opstartkosten en mocht je onverhoopt de opdracht willen intrekken dan rekenen wij je geen intrekkingskosten.

TAXATIE

Wij leveren snel én tegen een scherp tarief jouw gevalideerde NWWI taxatierapport. De informatie die wij verstrekken met betrekking tot de taxatiewaarde is duidelijk en betrouwbaar. Onze taxateurs zijn uitstekend op de hoogte van de Utrechtse woningmarkt en alle factoren die een rol spelen bij de waarde.

CONTACT

Wil je meer informatie over onze makelaarsdiensten, of heb je een vraag waar wij jou mee kunnen helpen? Wij komen heel erg graag in contact met je!

Hartelijke groeten,

Egon, Niels, Paul, Henriëtte, Lysanne en Tom

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

ADRES KANTOOR UTRECHT
Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
Saffraanweg 41
3541 SZ UTRECHT

Naar contact
Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
  • Prins Hendriklaan 44
  • 3583 EN UTRECHT
ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
  • Saffraanweg 41
  • 3541 SZ UTRECHT