Ons Makelaarsteam

Rosenberg Van Leusden Makelaars, hét NVM makelaarskantoor van nú! Met vestigingen in Utrecht én Leidsche Rijn zijn wij thuis in Utrecht en directe omgeving, waar we ons onderscheiden door een sublieme service!

Wanneer u besluit de verkoop en/of aankoop van uw huis door Rosenberg Van Leusden Makelaars te laten verzorgen dan kunt u rekenen op een deskundige én vernieuwende aanpak!

Onze NVM makelaars begrijpen waar u behoefte aan heeft bij het verkopen of kopen van een huis in Utrecht. Woningaanbod? Dit ontvangt u altijd als 1e én nog voordat dit op Funda gepubliceerd wordt. Wilt u 24/7 contact via Whatsapp? Dat is bij ons heel normaal, net zoals Skype en Facetime. Wilt u een afspraak buiten kantooruren of op een zaterdag? Dat is uiteraard geen enkel probleem.

Onze medewerkers volgen jaarlijks verplichte NVM scholingen en aanvullende opleidingen om onze kennis te vergroten. Door onze toegang tot het netwerk van de NVM hebben wij inzicht in vraag en aanbod op wijkniveau en inzicht in de actuele ontwikkelingen op de Utrechtse woningmarkt.


Daarnaast hebben wij bouwkundig en juridisch inzicht, werken wij volgens de NVM erecode en wij vinden het fantastisch om aan uw droom mee mogen te werken!

Rosenberg Van Leusden Makelaars. Omdat uw huis het waard is!

KWF zakenvriend

Sinds 2013 is ons makelaarskantoor zakenvriend van het KWF. Met een vast maandelijks bedrag sponsoren wij als KWF zakenvriend wetenschappelijk kankeronderzoek en de ontwikkeling van KWF-fellows. Meer informatie.

Maak een afspraak

Nodig ons uit voor een gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor, dit kan ook op een zaterdag.
Bel 030-2100401 of mail naar info@rvlmakelaars.nl

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

ADRES KANTOOR UTRECHT
Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
Saffraanweg 41
3541 SZ UTRECHT

Naar contact
Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
  • Prins Hendriklaan 44
  • 3583 EN UTRECHT
ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
  • Saffraanweg 41
  • 3541 SZ UTRECHT