• TIPS HUIS KOPEN

    • Sinds 2010 zijn wij dé actieve en vernieuwende NVM makelaars, aankoopmakelaars en taxatie specialisten van Utrecht en omgeving.
    • Persoonlijke aandacht, professionele begeleiding, deskundig advies en duidelijke communicatie.
    • Afspraken ook in het weekend.
    • 300+ beoordelingen op Funda met een 8,6 gemiddeld.

Tips huis kopen

Weet wat uw financiële mogelijkheden zijn voordat u aan uw zoektocht begint. Als u vooraf weet hoeveel u kunt lenen, kunt u gericht kijken naar de ideale woning binnen uw budget. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf en onnodig zware hypotheeklasten. Klik hier voor onze pagina hypotheek.

TIP 2: BEKIJK VERSCHILLENDE HUIZEN

Bekijk het liefst meerdere woningen voordat u uw keuze maakt en ga niet over één nacht ijs. Bekijk ook woningen die wellicht niet direct uw eerste keuze zijn. Het is altijd goed om diverse woningtypes in uw prijsklasse te bekijken. Zo kunt u de huizen goed met elkaar vergelijken en weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Wilt u een woning bezichtigen met een échte professional? Schakel Rosenberg van Leusden makelaars dan in als uw aankoopmakelaar. klik hier voor onze pagina over aankoopmakelaars.

TIP 3: MAAK EEN CHECKLIST

Maak een lijst met uw woonwensen en uw eisen. Zet deze in volgorde van belangrijkheid. U kunt deze lijst na een bezichtiging gebruiken als handige checklist. Bijvoorbeeld: tuin op het Zuiden, aanwezigheid van een garage, scholen en winkels op loopafstand etcetera.

TIP 4: ZOEKOPDRACHT

Plaats een zoekopdracht aan de hand van uw woonwensen bij Rosenberg van Leusden Makelaars. Zo krijgt u het nieuwste woningaanbod dat aan uw zoekcriteria voldoet dagelijks via de e-mail toegestuurd, u ontvangt de woningen 3 dagen eerder dan dat ze op Funda komen! Klik hier voor meer info over het plaatsen van een zoekopdracht.

TIP 5: ONDERZOEK DE MOGELIJKHEDEN

Let op de mogelijkheden die de woning biedt. Houd hierbij niet alleen rekening met uw huidige situatie maar ook met eventuele toekomstplannen. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid voor het realiseren van een op- of uitbouw.

TIP 6: VERKEN DE BUURT

Het verkennen van de buurt is erg belangrijk. Rijd ook in de avond eens langs de woning om te kijken hoe het met de parkeergelegenheid staat en loop eens rond of u zich dan ook prettig voelt in de wijk.

TIP 7: HOUD UW HOOFD KOEL

Het kopen van een huis is een emotioneel proces. Natuurlijk is het belangrijk uw emoties mee te laten spelen bij het zoeken naar een huis, maar wees u bewust van mogelijke denkfouten die een miskoop tot gevolg kunnen hebben. Een aankoopmakelaar is niet emotioneel betrokken en voorkomt mede hierdoor een miskoop. Volg uw hart, gebruik uw hoofd. Meer weten? Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan bij één van onze aankoopmakelaars.

TIP 8: GRATIS ADVIES AANKOOPMAKELAAR

Heeft u een vraag over het aankopen van een huis? Wilt u bijvoorbeeld weten hoe de marktwaarde van een woning wordt bepaald of advies over het voeren van een onderhandeling? De aankoopmakelaars van Rosenberg Van Leusden Makelaars staan u altijd erg graag te woord. Bel ons kantoor op 030-2100401.

Heeft u een woning op het oog en wilt u deze kopen? Schakel dan uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Een aankoopmakelaar behartigt úw belangen en niet die van de verkoper. Met een makelaar van Rosenberg Van Leusden Makelaars kiest u voor een zorgeloze aankoop. Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan bij één van onze aankoopmakelaars.

VERKOOPGESPREK
Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw woning of wilt u een gratis waardebepaling van ons ontvangen?

JA GRAAG !

AANKOOPGESPREK
Zoekt u een aankoopmakelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

JA GRAAG !

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

ADRES KANTOOR
Prins Hendriklaan 44
3583 EN, UTRECHT

Naar contact
Kies je makelaar
NIELS VAN LEUSDEN
NIELS VAN LEUSDEN

06-48331675

Bekijk alle makelaars

Makelaarskantoor