• HYPOTHEEK

Hypotheek Utrecht

Je staat op het punt een belangrijke beslissing in jouw leven te nemen, namelijk het afsluiten van een financiering voor de aankoop of verbouwing van een woning of het herfinancieren (oversluiten) van jouw bestaande woning.

Begeleiding door een professional is in deze tijd hierbij een must. Een adviseur die volledig aan jouw kant staat en de tijd neemt om jouw wensen en mogelijkheden in begrijpelijke taal over te brengen. Iemand die ook toeziet op een juiste begeleiding van het hele traject van advies tot de eigendomsoverdracht.

DE GOOISCHE RAADKAMER

De dienstverlening begint al bij het eerste contact. Na het maken van een afspraak voor de kennismaking ontvang je een bevestiging hiervan per mail. In deze mail worden de benodigde stukken benoemd en de informatie welke benodigd is om je goed van dienst te kunnen zijn.

Tijdens het eerste, vrijblijvende en kosteloze gesprek, zullen wij de volgende onderwerpen bespreken:

• Het inventariseren van uw gegevens en situatie
• Uw wensen in kaart brengen
• Een eerste financiële opzet maken
• De vervolgstappen en kosten bespreken welke bij een voortzetting van de samenwerking gaan gelden

CONTACTEN ONDERHOUDEN

Tijdens het gehele traject zal De Gooische Raadkamer namens jou de contacten onderhouden met bijvoorbeeld de makelaar, notaris, geldverstrekker, verzekeraar en de taxateur. Je wordt uiteraard op hoogte gehouden van de voortgang en weet altijd waar je aan toe bent.

De Gooische Raadkamer zal jou gedurende het gehele proces begeleiden en eventuele zorgen uit handen nemen. Ook na de overdracht zijn wij jou graag van dienst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hulp bij de belastingaangifte of n.a.v. wijzingen in jouw situatie. Wij streven naar een langdurige relatie met onze cliënten en staan altijd voor je klaar.

Voorkomen is beter dan genezen, daarom nodigen wij je graag uit voor een kosteloos eerste kennismakingsgesprek om goed beslagen ten ijs te komen, opdat jouw wensen matchen met de realiteit van de vaak complexe hypotheekmaterie en regelgeving.

Met vriendelijke groet,


Remko Abelmann
Financieel Adviseur

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

Naar contact
Kies je makelaar
NIELS VAN LEUSDEN
NIELS VAN LEUSDEN

06-48331675

Bekijk alle makelaars

Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
  • Prins Hendriklaan 44
  • 3583 EN UTRECHT