• € 500,- cadeau


  • Openingsactie: professionele fotograaf  
   en meetrapport cadeau t.w.v. € 500,-
  • Afspraken óók op zaterdag en buiten kantooruren
  • 400+ reviews Funda 8,7
  • 24/7 Whatsapp 06-15967511

Huis verkopen: makelaar Leidsche Rijn

Hét NVM makelaarskantoor van nú! Met vestigingen in Leidsche Rijn én Utrecht zijn wij thuis in Leidsche Rijn en directe omgeving, waar we ons onderscheiden door een sublieme service!


Onze NVM makelaars begrijpen waar u behoefte aan heeft bij het verkopen van een huis in Leidsche Rijn. Wilt u 24/7 contact via Whatsapp 06-15967511? Dat is bij ons heel normaal, net zoals Skype of Facetime. Wilt u een afspraak buiten kantooruren of op een zaterdag?
Dat is uiteraard geen enkel probleem.

Rosenberg Van Leusden Makelaars Leidsche Rijn. Omdat uw huis het waard is!

Paul van der Zijden, zelf woonachtig in Leidsche Rijn én tevens vestigingsdirecteur van Rosenberg Van Leusden Makelaars Leidsche Rijn komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Telefoonnummer van vestiging Leidsche Rijn is 030-7271225, mobiele nummer van Paul van der Zijden is 06-15967511, of mail naar info@rvlmakelaars.nl

Waarom een makelaar inschakelen?

Als u het maximale resultaat uit de verkoop van uw huis in Leidsche Rijn wilt halen, is het verstandig om een NVM makelaar uit Leidsche Rijn in te schakelen. Zelfs met de groeiende vraag naar huizen in Leidsche Rijn blijft het zeer verstandig om een makelaar in Leidsche Rijn in de arm te nemen die uw belangen behartigt. De belangrijkste taak van een makelaar is het verkopen van uw huis tegen een zo hoog mogelijke prijs én onder de beste voorwaarden.

Excellente woningpresentatie van uw huis

Uw huis wordt professioneel gefotografeerd door onze vaste fotograaf (Marten van Wijk) van Object & Co. Wilt u alvast enkele tips om uw huis klaar te maken voor de verkoop én voor de foto sessie? Klik dan hier.

Afspraken óók op zaterdag

Hierdoor kunnen wij de kijker met een drukke baan ook buiten kantooruren van dienst zijn, met als gevolg meer bezichtigingen voor uw huis in Leidsche Rijn èn een snellere èn betere verkoop!

Onderhandelingen voeren

De makelaar onderhoudt het contact met de koper en voert de onderhandelingen. Uiteraard gebeurt dit in goed overleg met u. Wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent de verkoop van uw huis. Dit kan telefonisch, per mail of Whatsapp; wat u wenst.

Opstellen van het koopcontract

Bij overeenstemming tussen verkoper(-s) en koper(-s) wordt er door ons een NVM koopcontract opgesteld. Wij zorgen ervoor dat partijen deze koopakte ondertekenen én zullen daarna zorgdragen dat deze koopakte in goede orde ontvangen wordt door de notaris. Hier wordt de koop uiteindelijk afgehandeld.

Wat kost een verkoopmakelaar?

U betaalt bij ons altijd achteraf, nadat uw huis definitief verkocht is. Bij ons betaalt u "geen opstartkosten" en mocht u onverhoopt de verkoopdracht willen intrekken dan rekenen wij u "geen intrekkingskosten". Een "gestaffelde courtage" is bij ons óók bespreekbaar. Een gestaffelde courtage houd in dat wij een "laag basistarief" in rekening brengen tot een bepaalde verkoopsom + een bonus ontvangen als wij de woning verkopen boven dit bedrag.

KWF zakenvriend

Sinds 2013 is ons makelaarskantoor zakenvriend van het KWF. Met een vast maandelijks bedrag sponsoren wij als KWF zakenvriend wetenschappelijk kankeronderzoek en de ontwikkeling van KWF-fellows. Meer informatie.

NVM makelaars

Wij zijn aangesloten bij de NVMVastgoedProNRVT en iValidatie. Onze NVM makelaars volgen ieder jaar verplichte scholingen en aanvullende opleidingen om onze deskundigheid te vergroten.

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over onze dienst als makelaar bij het verkopen van uw huis in Leidsche Rijn?

Telefoonnummer van vestiging Leidsche Rijn is 030-7271225, mobiele nummer van Paul van der Zijden is 06-15967511, of mail naar info@rvlmakelaars.nl

VERKOOPGESPREK
Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw woning of wilt u een gratis waardebepaling van ons ontvangen?

JA GRAAG !

AANKOOPGESPREK
Zoekt u een aankoopmakelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

JA GRAAG !

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

ADRES KANTOOR UTRECHT
Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
Saffraanweg 41
3541 SZ UTRECHT

Naar contact
Kies je makelaar
PAUL VAN DER ZIJDEN
PAUL VAN DER ZIJDEN

06-15967511

Bekijk alle makelaars

Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
 • Prins Hendriklaan 44
 • 3583 EN UTRECHT
ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
 • Saffraanweg 41
 • 3541 SZ UTRECHT