• Openingsactie: professionele fotograaf en meetrapport cadeau t.w.v. € 500,-

Huis verkopen met dé makelaar van Leidsche Rijn

Hét NVM makelaarskantoor van nu! Met vestigingen in Leidsche Rijn én Utrecht zijn wij thuis in Leidsche Rijn en omstreken, waar we ons onderscheiden door een sublieme service.


Onze medewerkers begrijpen waar je behoefte aan hebt bij het (ver)kopen van een woning. Contact via Whatsapp? Vanzelfsprekend. Bezichtigingen buiten kantoortijden én op zaterdag? Natuurlijk. Courtage? No cure no pay. Woningaanbod? Altijd eerder dan Funda! 

Als je niet op zoek bent naar een traditioneel makelaarskantoor, je woning wil verkopen voor een goede prijs en zonder zorgen, zijn we wellicht een match.

Dynamisch, vernieuwend en professioneel. Aangenaam, Rosenberg Van Leusden Makelaars Leidsche Rijn.

Paul Van der Zijden, zelf woonachtig in Leidsche Rijn én tevens vestigingsdirecteur van Rosenberg Van Leusden Makelaars Leidsche Rijn komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Ons telefoonnummer is 030-7271225 of mail ons op info@rvlmakelaars.nl

DE PRESENTATIE VAN UW HUIS

Wanneer u uw huis in Leidsche Rijn verkoopt met behulp van Rosenberg Van Leusden makelaars Leidsche Rijn, dan wordt uw huis gefotografeerd door een professionele fotograaf van Object & Co. Daarnaast kunnen wij u ook, mocht dat een wens zijn, enkele succesvolle woonstylisten aanraden. U investeert bij Rosenberg Van Leusden Makelaars Leidsche Rijn in échte NVM makelaars met een passie voor huizen en mensen. Mede hierdoor zullen wij uw woning in Leidsche Rijn sneller én tegen de hoogste prijs verkopen. Bekijk hier alvast onze tips voor de verkoop van uw huis.

WAARDEBEPALING ÉN TAXATIE VAN UW HUIS

Een waardebepaling geeft u snel inzicht in de huidige marktwaarde van uw huis. Wanneer u een marktwaarde nodig heeft voor derden, dan gaat het hoogstwaarschijnlijk om een gevalideerd taxatierapport. Voor de taxatie van uw huis in Leidsche Rijn kunt u uiteraard ook terecht bij ons makelaarskantoor. Onze Register Makelaars & Taxateurs leveren uw taxatierapport snel én tegen een scherp tarief.

COURTAGE VERKOOP HUIS

U betaalt bij ons altijd pas achteraf, nadat uw huis definitief verkocht is, na de sleuteloverdracht bij de notaris! Bij ons betaalt u "geen opstartkosten" en mocht u de verkoopdracht willen intrekken dan rekenen wij u "geen intrekkingskosten". Een "gestaffelde courtage" is bij ons overigens ook bespreekbaar. Een gestaffelde courtage houd in dat wij een "laag basistarief" in rekening brengen tot een bepaalde verkoopsom + een bonus ontvangen als wij de woning verkopen boven dit bedrag. Wij komen graag bij u langs om nader met u kennis te maken en onze werkwijze nader toe te lichten. U krijgt daarna binnen 2 werkdagen een vrijblijvende en scherpe verkoopofferte!

NVM MAKELAARS

Wij zijn aangesloten bij de NVM, Vastgoedcert, Vastgoedpro, NRVT en Ivalidatie. Onze medewerkers volgen jaarlijks verplichte scholingen en aanvullende opleidingen om onze deskundigheid te vergroten. Door onze toegang tot het netwerk van de NVM hebben wij inzicht in vraag en aanbod op wijkniveau en inzicht in de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt. Daarnaast hebben wij bouwkundig en juridisch inzicht, werken wij volgens de NVM erecode en wij vinden het fantastisch om aan uw droom mee mogen te werken!

NVM: Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen.
NRVT: Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
VastgoedPro: beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedprofessionals
VastgoedCert: kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs.
iValidatie: gerenommeerd validatie instituut voor onroerendgoedtaxaties.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wanneer u besluit de verkoop en/of aankoop van uw woning door Rosenberg Van Leusden Makelaars Leidsche Rijn  te laten verzorgen, kunt u rekenen op een deskundige aanpak.

Paul Van der Zijden, zelf woonachtig in Leidsche Rijn én tevens vestigingsdirecteur van Rosenberg Van Leusden Makelaars Leidsche Rijn komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Ons telefoonnummer is 030-7271225 of mail ons op info@rvlmakelaars.nl

VERKOOPGESPREK
Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw woning of wilt u een gratis waardebepaling van ons ontvangen?

JA GRAAG !

AANKOOPGESPREK
Zoekt u een aankoopmakelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

JA GRAAG !

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

ADRES KANTOOR UTRECHT
Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
Saffraanweg 41
3541 SZ UTRECHT

Naar contact
Kies je makelaar
PAUL VAN DER ZIJDEN
PAUL VAN DER ZIJDEN

06-15967511

Bekijk alle makelaars

Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
  • Prins Hendriklaan 44
  • 3583 EN UTRECHT
ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
  • Saffraanweg 41
  • 3541 SZ UTRECHT