• GRATIS WAARDEBEPALING

Gratis waardebepaling Utrecht

De Utrechtse woningmarkt is altijd dynamisch. Van de keiharde verkopersmarkt met alsmaar stijgende huizenprijzen, draait de woningmarkt sinds medio 2022 naar een rustigere en ruimere woningmarkt waarbij huizenprijzen stabiliseren of zelfs licht dalen.


Bij Rosenberg Van Leusden Makelaars kunnen we je helpen op diverse manieren. Krijg direct inzicht in de waarde van je huis met onze snelle waardecheck, bespreek je woningwaarde en verkoopkansen tijdens een gratis adviesgesprek met één van onze Utrechtse Makelaars of vraag een kennismaking en gratis waardebepaling aan met één van onze Makelaars bij jou uit de buurt.

SNELLE GRATIS WAARDEBEPALING

  • In 4 eenvoudige stappen direct op de hoogte
  • Ontvang de geschatte waarde van jouw huis
  • Binnen 2 minuten in je mailbox

Bereken hier snel de waarde van jouw huis

WONINGWAARDE EN VERKOOPMOGELIJKHEDEN

Ben je niet alleen nieuwsgierig naar de woningwaarde van je huis, maar wil je ook weten wat jouw verkoopkansen zijn in de Utrechtse huizenmarkt? Wij verkopen jaarlijks duizenden woningen.

Gratis waardebepaling / adviesgesprek

GRATIS WAARDEBEPALING BIJ ROSENBERG VAN LEUSDEN MAKELAARS

Heb je concrete verkoopplannen? Maak een afspraak met één van onze Utrechtse Makelaars in jouw buurt. Die komt bij je langs voor een waarde-indicatie en heeft antwoord op al je vastgoed vragen. Besluit je uiteindelijk om met Rosenberg Van Leusden Makelaars te verkopen, dan bepalen we samen met jou de vraagprijs van jouw huis.

Vraag een gratis waardebepaling aan

WAT IS EEN WAARDE INDICATIE?

Een waarde indicatie is een schatting van de marktwaarde van je huis. Rosenberg Van Leusden Makelaars kent de Utrechtse woningmarkt uitstekend. En als NVM-makelaar hebben we alle data en vergelijkingsmateriaal van elke straat / buurt in Utrecht bij de hand.

Sinds onze start in 2010 verkochten en kochten we meer dan 1.000 woningen, óók in jouw buurt. Hierdoor kunnen we een realistische inschatting geven van de waarde van jouw huis. Gratis én je zit nergens aan vast.

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

Naar contact
Kies je makelaar
EGON ROSENBERG
EGON ROSENBERG

06-46441783

Bekijk alle makelaars

Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
  • Prins Hendriklaan 44
  • 3583 EN UTRECHT