• HUIS KOPEN UTRECHT

Huis kopen Utrecht

Wil je een huis kopen in Utrecht? Een huis kopen in Utrecht is voor velen een grote onderneming met veel vragen. Een woning in Utrecht kopen gaat uiteraard beter met een aankoopmakelaar. Deze neemt jou veel werk uit handen, heeft antwoorden op al jouw vragen gaande het aankoopproces.

Verder is een goede aankoopmakelaar 24/7 bereikbaar, houd jou op de hoogte van alle stappen en bespaart jou geld. Onze aankoopmakelaars beschikken over een uitstekend netwerk aan bouwkundige keurders, taxateurs, notarissen en hypotheekadviseurs. Deze professionals zorgen ervoor dat het gehele proces uitstekend verloopt van A tot Z en wij zijn er altijd bij om jou te helpen waar nodig.

Wij helpen jou graag verder met onderstaande gratis tips en adviezen.

Afspraak maken030 - 2100401

HUIS KOPEN MET ONZE AANKOOPMAKELAARS

Ons Utrechtse makelaarsteam.

HUIS KOPEN UTRECHT, ADVIES 1

Voordat je aan de zoektocht naar een woning in Utrecht begint, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van jouw financiële positie. Als je vooraf weet hoeveel geld je kunt financieren, kun je efficiënter zoeken naar de ideale woning binnen jouw budget. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf.

HUIS KOPEN UTRECHT, ADVIES 2

Voorkom het maken van overhaaste beslissingen en bekijk meerdere huizen voordat je een keuze maakt. Bekijk ook huizen die wellicht niet direct jouw 1e keuze zijn en ga langs bij meerdere woningtypes in jouw prijssegment. Zo krijg je een beter beeld van wat je wel of juist niet wilt en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Bekijk ons woningaanbod

HUIS KOPEN UTRECHT, ADVIES 3

Maak een lijst met jouw woonwensen en eisen en zet deze in volgorde van belangrijkheid.
Zo heb je na elke bezichtiging een handige checklist en zie je geen belangrijke zaken over het hoofd. Voorbeelden voor deze lijst zijn: een zonnige tuin, aanwezigheid van een garage, een open keuken, een huis met lage energielasten dus een goed energielabel, scholen en winkels op loopafstand etc. etc..

HUIS KOPEN UTRECHT, ADVIES 4

Wanneer je jouw droomhuis op Funda ziet, en daarna gaat reageren, is de kans aanwezig dat je te laat bent, alhoewel dat sterk afhangt van de woningmarkt. Op moment van schrijven is dat niet het geval maar een jaar geleden was dit zeer zeker wel het geval, laat je daarom goed adviseren door de aankoopmakelaars van Rosenberg Van Leusden. Stel de markt is wel zeer hectisch zoals een jaar geleden dan kun je overwegen om een gratis zoekopdracht bij ons te plaatsen.
Wij sturen je dan de woningen per mail toe, voordat deze op Funda komen. Let op: dit gaat alleen om de woningen welke wij zelf in de verkoop krijgen. Houd ook onze social media kanalen zoals Facebook en Instagram in de gaten.

Wil je het totale woningaanbod (dus óók van alle andere Utrechtse makelaars) ontvangen vóórdat dit op Funda gepubliceerd wordt? Dat kan, vraag dan een vrijblijvend aankoopgesprek aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

HUIS KOPEN UTRECHT, ADVIES 5

Let op de mogelijkheden of onmogelijkheden van de woning. Houd hierbij niet alleen rekening met jouw huidige situatie, maar ook met eventuele plannen voor de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid voor het kunnen realiseren van een extra kamer.

HUIS KOPEN UTRECHT, ADVIES 6

Uiteraard wil je een mooi huis, maar de locatie is nog belangrijker. Verken de omgeving van het huis dat je op het oog hebt daarom goed. Rijd ook eens in de avond langs de woning om te kijken hoe het met de parkeergelegenheid staat en loop eens rond om te kijken of je je dan ook prettig voelt in de wijk.

HUIS KOPEN UTRECHT, ADVIES 7

Het kopen van een huis is een emotioneel proces. Natuurlijk is het belangrijk jouw emoties mee te laten spelen bij het zoeken naar een huis, maar wees je ook bewust van mogelijke denkfouten die een miskoop tot gevolg kunnen hebben. Door jouw enthousiasme is de kans groot dat je bepaalde gebreken of onvolkomenheden niet ziet vanwege jouw roze bril. Volg daarom je hart, maar gebruik altijd je hoofd.

HUIS KOPEN UTRECHT, ADVIES 8

Schakel een NVM aankoopmakelaar in die jou op de hoogte houd van het allernieuwste aanbod, die met je meegaat naar alle bezichtigingen, onderhandelingen voert en het papierwerk voor je in orde maakt. Een aankoopmakelaar behartigt jouw belangen en niet die van de verkoper. Ook is hij niet emotioneel betrokken en kijkt altijd met een kritische blik naar de woning. Een goede aankoopmakelaar durft ook 'nee' tegen jou te zeggen als het huis het niet is terwijl jij wel enthousiast bent. Hij kan je helpen een miskoop te voorkomen. Met een aankoopmakelaar van Rosenberg Van Leusden Makelaars kies je altijd voor een zorgeloze aankoop.

HUIS KOPEN UTRECHT, ADVIES 9

Doe onderzoek naar aankoopmakelaars en ga niet in zee met de eerste de beste. Doe onderzoek op het internet, check google, en bekijk op Funda wat opdrachtgevers schrijven over hun makelaar.

Afspraak maken030 - 2100401

Zeer goede ervaringen met Rosenberg Van Leusden Makelaars! Goede regionale marktkennis, snel handelen en vooral altijd bereikbaar en nooit teveel om mee te denken of vragen te beantwoorden. Kan ik iedereen aanraden!

Dhr. T. Blatter

HUIS KOPEN UTRECHT, ADVIES 10

Schakel altijd een makelaar in die je uitsluitend hoeft te betalen als hij of zij succesvol een woning voor jou heeft aangekocht. Je betaalt bij ons achteraf, nadat jouw huis definitief gekocht is. Bij ons betaal je "geen opstartkosten" en mocht je onverhoopt de aankoopopdracht willen intrekken dan rekenen wij je "geen intrekkingskosten". Kortom 'no cure no pay'. Check ook onze pagina: wat kost een aankoopmakelaar?

Wij hanteren een scherpe courtage die in verhouding staat tot onze dienstverlening. Wij garanderen dat wij jouw huis in Utrecht kopen voor de best mogelijke prijs en tegen een fair tarief.

ROSENBERG VAN LEUSDEN AANKOOPMAKELAARS

De aankoopmakelaars van Rosenberg Van Leusden Makelaars staan je altijd erg graag te woord. Bel ons kantoor op 030 2100 401 of stuur een e-mail naar info@rvlmakelaars.nl.

Je kunt bij ons uiteraard ook terecht voor het verkopen van jouw woning of voor een gratis waardebepaling.

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

Naar contact
Kies je makelaar
EGON ROSENBERG
EGON ROSENBERG

06-46441783

Bekijk alle makelaars

Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
  • Prins Hendriklaan 44
  • 3583 EN UTRECHT