• HUIS KOPEN AANKOOPMAKELAAR LEIDSCHE RIJN

Aankoopmakelaar Leidsche Rijn

FOR ENGLISH CLICK HERE

Onze aankoopmakelaars uit Leidsche Rijn begrijpen waar je behoefte aan hebt bij het kopen van een huis in Leidsche Rijn.

Een goede aankoopmakelaar is uitstekend bereikbaar, zorgt voor een zorgeloos aankoopproces, houd jou op de hoogte van alle stappen, bespaart geld, scheelt tijd en neemt werk uithanden.

Verder beschikt een goede aankoopmakelaar over een professioneel netwerk in Leidsche Rijn aan bouwkundige keurders, taxateurs, notarissen en hypotheekadviseurs.

Afspraak maken030 - 2100401

Uitstekend makelaarskantoor. Goede kennis van de markt in Leidsche Rijn en zeer goed en snel bereikbaar, ook via Whatsapp.
Alle medewerkers zijn goed op de hoogte en prettig in contact.

NVM AANKOOPMAKELAARS

AANKOOPMAKELAAR LEIDSCHE RIJN INSCHAKELEN?

Het inschakelen van een aankoopmakelaar kost uiteraard geld, maar het is een goede investering die zich absoluut terugverdient. Een aankoopmakelaar voor Leidsche Rijn inhuren is niet verplicht, maar de voordelen zijn groot.

AANKOOPMAKELAAR WAT DOET DE AANKOOPMAKELAAR? VOORDELEN AANKOOPMAKELAAR
Woning zoeken Wij zoeken op basis van jouw zoekwensen een geschikt huis in Leidsche Rijn of directe omgeving.
  • Je ontvangt als eerste het nieuwste woningaanbod, vóór Funda.
  • Hierdoor ben je nooit meer te laat!
  • Tijdsbesparing.
Woning bezichtigen

Wij gaan met je mee naar alle bezichtigingen en kijken altijd met een professionele en kritische blik.

  • Je ziet met ons niks meer over het hoofd.
  • Wij beoordelen o.a. de prijs, ligging, onderhoud, bouwkundige staat én eventuele planologische ontwikkelingen in de buurt.
Aankoopstrategie Onze NVM aankoopmakelaars zijn gespecialiseerd in het aankopen van huizen in de woningmarkt van Leidsche Rijn.
  • Met ons houdt je het hoofd koel én betaal je niet te veel voor jouw nieuwe huis in Leidsche Rijn.
Controle documenten De aankoopmakelaars van ons kantoor controleren de door de verkopend makelaar opgestelde koopakte.
  • Alle documenten worden nauwkeurig gecontroleerd.
  • Tijdsbesparing.

De makelaar reageert zeer snel en adequaat op verzoeken. Hij kent de lokale markt in Leidsche Rijn goed en speelt daar snel en goed op in. Flexibel en goed bereikbaar.

BEOORDELINGEN AANKOOPMAKELAAR

Onze aankoopmakelaars van Leidsche Rijn worden door 550+ gebruikers op Funda beoordeeld met een 9,4 gemiddeld. Wij gaan voor onze klanten altijd een stap verder.

Wij vinden het bijvoorbeeld geen enkel probleem om na kantoortijd of op een zaterdag mee te gaan naar een bezichtiging!

Afspraak maken030 - 2100401

Zeer goede ervaringen met Rosenberg Van Leusden Makelaars! Goede regionale marktkennis, zeker in Leidsche Rijn, snel handelen en vooral altijd bereikbaar en nooit teveel om mee te denken of vragen te beantwoorden. Kan ik iedereen aanraden!

WAT KOST EEN AANKOOPMAKELAAR?

Je betaalt bij ons achteraf, nadat jouw huis definitief gekocht is. Bij ons betaal je "geen opstartkosten" en mocht je onverhoopt de aankoopopdracht willen intrekken dan rekenen wij je "geen intrekkingskosten".

Wij hanteren een scherpe courtage die in verhouding staat tot onze dienstverlening. Wij garanderen dat wij jouw huis in Leidsche Rijn aankopen voor de best mogelijke prijs en tegen een fair tarief.

KWF ZAKENVRIEND

Sinds 2013 is ons makelaarskantoor zakenvriend van het KWF. Met een vast maandelijks bedrag sponsoren wij als KWF zakenvriend wetenschappelijk kankeronderzoek en de ontwikkeling van KWF-fellows.

NVM AANKOOPMAKELAARS

Wij zijn aangesloten bij de NVM, VastgoedPro, NRVT en i-Validatie. Onze NVM aankoopmakelaars uit Leidsche Rijn volgen ieder jaar verplichte scholingen en aanvullende opleidingen om onze deskundigheid te behouden en te vergroten.

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

Naar contact
Kies je makelaar
NIELS VAN LEUSDEN
NIELS VAN LEUSDEN

06-48331675

Bekijk alle makelaars

Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
  • Prins Hendriklaan 44
  • 3583 EN UTRECHT