• MAKELAAR BILTHOVEN

MAKELAAR BILTHOVEN

 • De makelaar met een groot zoekersbestand in Bilthoven
 • Professionele fotografie
 • Slim gebruikmaken van social media
 • Het makelaarskantoor waar persoonlijke aandacht en kwaliteit boven kwantiteit staat
 • Naast Funda ook plaatsing van uw woning op 9 andere populaire woningsites
 • Ook bezichtigen 's avonds en op zaterdag
 • 500+ beoordelingen op Funda: gemiddeld cijfer 8,9
 • Lid NVM, Vastgoedcert, Vastgoedpro, NRVT en ivalidatie.
 • Full service NVM makelaarskantoor
 • No cure no pay makelaar
 • Gratis waardebepaling

MAKELAARS MET HUN ROOTS IN BILTHOVEN

Egon Rosenberg (geboren te De Bilt en opgegroeid in Bilthoven) en Niels van Leusden (geboren en opgegroeid in Bilthoven) zijn beiden Utrechtse makelaars maar hebben hun roots in Bilthoven. Egon Rosenberg heeft geruime tijd makelaarservaring opgedaan in een gerenommeerd makelaarskantoor in Bilthoven alvorens zijn eigen NVM makelaarskantoor in Utrecht te openen samen met Niels van Leusden. Kortom met beiden heren bent u in goede handen als u een huis wilt verkopen en/of kopen in Bilthoven!

UW HUIS VERKOPEN IN BILTHOVEN

Het verkopen van uw woning in Bilthoven is een bijzondere gebeurtenis die u niet zomaar uit handen geeft. Waarschijnlijk heeft u veel vragen, zoals wat is mijn huis in Bilthoven waard? Welke doelgroep heeft het meest interesse in mijn Bilthovense huis? Hoe presenteer ik mijn woning? Het antwoord op al deze vragen en meer vindt u bij RVL Makelaars.

IN DE AVOND EN OP ZATERDAG

Met hun meer dan 20 jaar ervaring in de woningmakelaardij hebben Egon Rosenberg en Niels van Leusden een uitgebreid klantenbestand opgebouwd. Hier kunt u als verkoper natuurlijk van profiteren. Wij bezichtigen 's avonds en op zaterdag. Hierdoor kunnen wij de potentiële kopers met een drukke baan ook buiten kantoortijd van dienst zijn, waardoor uw woning sneller wordt verkocht.

DE PRESENTATIE VAN UW BILTHOVENSE HUIS

Wanneer u uw huis verkoopt via RVL Makelaars, dan wordt uw woning professioneel gefotografeerd. Tevens kunnen wij u enkele zeer geschikte woonstylisten aanraden. U investeert hiermee in de perfecte presentatie van uw woning. De combinatie van deze vakmensen zorgt ervoor dat uw woning via RVL makelaars beter én sneller verkoopt.

WAARDEBEPALING EN TAXATIE VAN UW WONING IN BILTHOVEN

Rosenberg Van Leusden Makelaars verzorgt een gratis waardebepaling voor uw woning. Hiermee krijgt u snel inzicht in de huidige marktwaarde van uw woning in Bilthoven. Voor de taxatie van uw huis in Bilthoven kunt u ook terecht bij RVL Makelaars. Onze taxateurs leveren uw taxatierapport snel én tegen een scherp tarief.

DE KOSTEN OM UW BILTHOVENSE HUIS TE VERKOPEN

U betaalt ons uitsluitend courtage als wij uw huis onvoorwaardelijk verkocht hebben. Bij ons betaalt u "geen opstartkosten" en mocht u de verkoopdracht willen intrekken dan rekenen wij u "geen intrekkingskosten". Wij hanteren scherpe courtage tarieven. Een "gestaffelde courtage" is bij ons ook bespreekbaar.
Een gestaffelde courtage houd in dat wij een "laag basistarief" in rekening brengen tot een bepaalde verkoopsom + een bonus ontvangen als wij de woning verkopen boven dit bedrag. Wij komen graag bij u langs om nader met u kennis te maken en onze werkwijze nader toe te lichten. U krijgt daarna binnen 2 werkdagen een vrijblijvende en scherpe verkoopofferte!.

NVM MAKELAARS

Wij zijn aangesloten bij de NVM, Vastgoedcert, Vastgoedpro, NRVT en Ivalidatie. Onze medewerkers volgen jaarlijks verplichte scholingen en aanvullende opleidingen om onze deskundigheid te vergroten. Door onze toegang tot het netwerk van de NVM hebben wij inzicht in vraag en aanbod op wijkniveau en inzicht in de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt. Daarnaast hebben wij bouwkundig en juridisch inzicht, werken wij volgens de NVM erecode en wij vinden het fantastisch om aan uw droom mee te mogen werken!

NVM: Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen.
NRVT: Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
VastgoedPro: beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedprofessionals
VastgoedCert: kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs.
iValidatie: gerenommeerd validatie instituut voor onroerendgoedtaxaties.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wanneer u besluit de verkoop en/of aankoop van uw woning in Bilthoven door Rosenberg Van Leusden Makelaars te laten verzorgen, kunt u rekenen op een deskundige aanpak. Graag maken wij een afspraak om onze werkwijze in een persoonlijk gesprek aan u kenbaar te maken. Ons telefoonnummer is 030-2100401 of mail ons op info@rvlmakelaars.nl

VERKOOPGESPREK
Zoek je een makelaar voor de verkoop van jouw woning?

JA GRAAG !

AANKOOPGESPREK
Zoek je een aankoopmakelaar of wil je vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

JA GRAAG !

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

ADRES KANTOOR UTRECHT
Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
Saffraanweg 41
3541 SZ UTRECHT

Naar contact
Kies je makelaar
NIELS VAN LEUSDEN
NIELS VAN LEUSDEN

06-48331675

Bekijk alle makelaars

Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
 • Prins Hendriklaan 44
 • 3583 EN UTRECHT
ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
 • Saffraanweg 41
 • 3541 SZ UTRECHT