• Tips taxatie huis

  • Sinds 2010 zijn wij dé actieve en vernieuwende NVM makelaars, aankoopmakelaars en taxatie specialisten van Utrecht en omgeving.
  • Persoonlijke aandacht, professionele begeleiding, deskundig advies en duidelijke communicatie.
  • Afspraken ook in het weekend.
  • 370+ beoordelingen op Funda met een 8,7 gemiddeld.

Tips taxatie huis

Als u een woning gaat kopen heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig voor het verkrijgen van de financiering. Dit gevalideerde taxatierapport moet worden opgesteld door een onafhankelijke taxateur en bevat de marktwaarde van de woning. Een taxateur kijkt onder andere naar de locatie, de staat van onderhoud (zowel binnen als buiten), woonoppervlakte, perceeloppervlakte, vergelijkbare verkochte woningen, kadastrale gegevens, bodeminformatie en juridische documenten (akte van levering). Kijk voor meer informatie op de pagina over taxatie van een woning.

Wat kost een taxatie

Bij Rosenberg Van Leusden Makelaars & Taxateurs hanteren wij scherpe all-in tarieven. Vraag vrijblijvend een offerte aan via 030-2100401 of info@rvlmakelaars.nl
U kunt ook een offerte aanvragen via ons contactformulier.

IS DE TAXATEUR GECERTIFICEERD?

Ga bij uw geldverstrekker na aan welke eisen de taxateur moet voldoen. Het is in ieder geval van belang dat uw taxateur ingeschreven staat bij VastgoedCert en SCVM. Dit zijn twee erkende registers voor taxateurs. Soms eist de geldverstrekker ook dat de taxateur is gevalideerd door het NWWI en/of Ivalidatie. Dit houdt in dat het taxatierapport door een van deze organisaties wordt nagekeken. Uiteraard voldoen de taxateurs van Rosenberg Van Leusden Makelaars aan alle bovenstaande eisen.

TAXATIEKOSTEN AFTREKBAAR?

Vaak zijn de kosten van een taxatierapport aftrekbaar. Laat u hierover informeren door Hugo Voûte van H4U advies. Heeft u nog vragen over het taxeren van een woning of wilt u een offerte aanvragen? Bel ons op 030-2100401 of mail naar info@rvlmakelaars.nl. U kunt ook een offerte aanvragen via ons contactformulier.

VERKOOPGESPREK
Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw woning of wilt u een gratis waardebepaling van ons ontvangen?

JA GRAAG !

AANKOOPGESPREK
Zoekt u een aankoopmakelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

JA GRAAG !

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

ADRES KANTOOR UTRECHT
Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
Saffraanweg 41
3541 SZ UTRECHT

Naar contact
Kies je makelaar
EGON ROSENBERG
EGON ROSENBERG

06-46441783

Bekijk alle makelaars

Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
 • Prins Hendriklaan 44
 • 3583 EN UTRECHT
ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
 • Saffraanweg 41
 • 3541 SZ UTRECHT