• NVM OPEN HUIZEN ROUTE

NVM Open huizen route

Twee maal per jaar neemt Rosenberg van Leusden Makelaars deel aan de NVM Open Huizen Route. In de makelaarswereld is de landelijke NVM open huizen route al jaren een begrip voor huizenzoekers. Het is simpel en makkelijk: zoekers kunnen tussen 11.00 uur en 15.00 uur op een zaterdag zonder afspraak binnenkijken. De huizen die meedoen aan de NVM Open Huizen Route zijn te herkennen aan een extra driehoeksbord op het raam én een vermelding op Funda.

De volgende NVM open huizen dag is op zaterdag 5 oktober 2019.

Op deze dag kunt u tussen 11 en 15 uur veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om u breed te oriënteren.

Hoe werkt het?

Kijk op Funda welke huizen meedoen met de NVM Open Huizen Route.
Stippel uw route uit. Ga naar het huis van uw keuze en bel aan. De bewoner zal u graag ontvangen en rondleiden. U bezoekt een open huis gratis en vrijblijvend.
Na afloop vult u optioneel een bezoekerslijst in.

Leuk huis gezien?

Schakel dan een aankoopmakelaar in. Hij of zij adviseert u graag met betrekking tot het huis waar uw interesse naar uitgaat. Daarnaast bespaart een aankoopmakelaar u extra tijd, geld en zorgen.

Interesse in een vrijblijvend gesprek met één van onze aankoopmakelaars? Bel voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis. Ons telefoonnummer is 030 - 2100401 of mail naar info@rvlmakelaars.nl

AANKOOPGESPREK
Zoekt u een aankoopmakelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

JA GRAAG !

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

ADRES KANTOOR UTRECHT
Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
Saffraanweg 41
3541 SZ UTRECHT

Naar contact
Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
  • Prins Hendriklaan 44
  • 3583 EN UTRECHT
ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
  • Saffraanweg 41
  • 3541 SZ UTRECHT