• NVM OPEN HUIZEN ROUTE

NVM Open huizen route

Twee maal per jaar neemt Rosenberg van Leusden Makelaars deel aan de NVM Open Huizen Route. In de makelaarswereld is de landelijke NVM open huizen route al jaren een begrip voor huizenzoekers. Het is simpel en gemakkelijk: kijkers kunnen tussen 11 uur en 15 uur op een zaterdag zonder afspraak binnenkijken. De huizen die meedoen aan de NVM Open Huizen Route zijn te herkennen aan een extra vermelding op het desbetreffende adres én een extra vermelding op Funda.

De volgende NVM open huizen dag is op ....... (door Corona is dit uitgesteld).

Op deze dag kun je tussen 11 en 15 uur veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om je breed te oriënteren.

HOE WERKT HET?

Kijk op Funda welke huizen meedoen met de NVM Open Huizen Route.
Stippel jouw route uit. Ga naar het huis van jouw keuze en bel aan. De bewoner zal je graag ontvangen en rondleiden. Je bezoekt een open huis gratis en vrijblijvend.
Na afloop vul je optioneel een bezoekerslijst in.

LEUK HUIS GEZIEN?

Schakel dan een aankoopmakelaar in. Hij of zij adviseert je graag met betrekking tot het huis waar jouw interesse naar uitgaat. Daarnaast bespaart een aankoopmakelaar je extra tijd, geld en zorgen. Kijk anders ook eens op onze pagina tips huis kopen of tips huis verkopen, altijd handig om je goed voor te bereiden!

Interesse in een vrijblijvend gesprek met één van onze aankoopmakelaars? Bel voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij jou thuis. Ons telefoonnummer is 030-2100401 of mail naar info@rvlmakelaars.nl

AANKOOPGESPREK
Zoek je een aankoopmakelaar of wil je vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

JA GRAAG !

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

ADRES KANTOOR UTRECHT
Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
Saffraanweg 41
3541 SZ UTRECHT

Naar contact
Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
  • Prins Hendriklaan 44
  • 3583 EN UTRECHT
ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
  • Saffraanweg 41
  • 3541 SZ UTRECHT