• TAXATIE UTRECHT

    • Wij zijn dé taxatie specialisten van Utrecht & Leidsche Rijn.
    • Snelle taxatie service; binnen 48 uur na opname ontvangt u een gevalideerd taxatierapport.
    • Ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)

TAXATIE HUIS UTRECHT & LEIDSCHE RIJN

Rosenberg Van Leusden Makelaars & Taxateurs leveren snel én tegen een scherp tarief uw gevalideerde taxatierapport. De informatie die wij verstrekken met betrekking tot de taxatiewaarde is duidelijk en betrouwbaar. Onze taxateurs zijn uitstekend op de hoogte van de Utrechtse woningmarkt en alle factoren die een rol spelen bij de waarde.

NRVT taxateur

Wanneer u een huis gaat kopen heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig voor het verkrijgen van de financiering. Dit taxatierapport moet worden opgesteld door een onafhankelijke taxateur en bevat een schatting van de verkoopwaarde. Geldverstrekkers stellen registratie van een taxateur verplicht. Uw taxateur moet in ieder geval ingeschreven staan bij VastgoedCert en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Wilt u zeker weten dat uw taxateur ook echt een specialist is, dan kunt u het beste kiezen voor een Register Taxateur (RT) van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). De Register Taxateur voldoet aan alle eisen waar geldverstrekkers om kunnen vragen. Hij is vakbekwaam, houdt zijn vakkennis op peil, onderwerpt zich aan het tuchtrecht en werkt conform de gedrags- en beroepsregels. Alle Register Taxateurs in Nederland kunt u vinden in het register van het NRVT.

Egon Rosenberg is NRVT taxateur

Egon Rosenberg is, net als Paul van der Zijden, Register Makelaar en Taxateur, beëdigd en gecertificeerd door de NVM en tevens aangesloten bij ivalidatie, Vastgoedpro, VastgoedCert. Egon is ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) onder nummer RT857589391.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze dienst als taxateur bij het taxeren van uw huis in Utrecht of Leidsche Rijn? Bel 030-2100401 of mail naar info@rvlmakelaars.nl

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

ADRES KANTOOR UTRECHT
Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
Saffraanweg 41
3541 SZ UTRECHT

Naar contact
Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
  • Prins Hendriklaan 44
  • 3583 EN UTRECHT
ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
  • Saffraanweg 41
  • 3541 SZ UTRECHT