• TAXATIE

    • Wij zijn dé taxatie specialisten van Utrecht en omgeving.
    • Snelle taxatie service; binnen 48 uur na opname ontvangt u een gevalideerd taxatierapport.
    • Ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)

TAXATIE HUIS UTRECHT

RVL taxateurs leveren snel én tegen een scherp tarief uw taxatierapport. De informatie die wij verstrekken met betrekking tot de taxatiewaarde is duidelijk en betrouwbaar. Onze taxateurs zijn uitstekend op de hoogte van de woningmarkt en alle factoren die een rol spelen bij de waarde van een woning. Niet voor niks zijn wij dé taxatiespecialist van Utrecht.

NRVT TAXATEUR

Wanneer u een woning gaat kopen heeft u een taxatierapport nodig voor het verkrijgen van de financiering. Dit taxatierapport moet worden opgesteld door een onafhankelijke taxateur en bevat een schatting van de verkoopwaarde. Geldverstrekkers stellen registratie van een taxateur verplicht. Uw taxateur moet in ieder geval ingeschreven staan bij VastgoedCert en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Wilt u zeker weten dat uw taxateur ook echt een specialist is, dan kunt u het beste kiezen voor een Register Taxateur (RT) van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). De Register Taxateur voldoet aan alle eisen waar geldverstrekkers om kunnen vragen. Hij is vakbekwaam, houdt zijn vakkennis op peil, onderwerpt zich aan het tuchtrecht en werkt conform de gedrags- en beroepsregels. Alle Register Taxateurs in Nederland kunt u vinden in het register van het NRVT.

EGON ROSENBERG IS NRVT TAXATEUR

Egon Rosenberg is Register Makelaar en Taxateur, beëdigd en gecertificeerd door de NVM en tevens aangesloten bij ivalidatie, Vastgoedpro, VastgoedCert. Hij is ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) onder nummer RT857589391.

OFFERTE AANVRAAG

Wanneer u besluit de taxatie van uw woning door Rosenberg Van Leusden Makelaars te laten verzorgen, kunt u rekenen op een deskundige aanpak. Ons telefoonnummer is 030-2100401 of mail ons op info@rvlmakelaars.nl. Bekijk eventueel ook onze pagina: Tips taxatie huis.

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

ADRES KANTOOR UTRECHT
Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
Saffraanweg 41
3541 SZ UTRECHT

Naar contact
Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
  • Prins Hendriklaan 44
  • 3583 EN UTRECHT
ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
  • Saffraanweg 41
  • 3541 SZ UTRECHT