• NWWI TAXATIE

NWWI Taxatierapport Utrecht

Onze gecertificeerde NVM Taxateurs leveren snel én tegen een scherp tarief jouw gevalideerde NWWI taxatierapport. De informatie die wij verstrekken met betrekking tot de taxatiewaarde is duidelijk en betrouwbaar. Onze taxateurs zijn uitstekend op de hoogte van de Utrechtse woningmarkt en alle factoren die een rol spelen bij de waarde.

REGISTER TAXATEUR

Wanneer je een huis gaat kopen heb je een NWWI taxatierapport nodig voor het verkrijgen van de financiering. Dit taxatierapport moet worden opgesteld door een onafhankelijke taxateur en bevat een schatting van de verkoopwaarde. Geldverstrekkers stellen registratie van een taxateur verplicht. Jouw taxateur moet in ieder geval ingeschreven staan bij VastgoedCert en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Wil je zeker weten dat jouw taxateur ook echt een specialist is, dan kun je het beste kiezen voor een Register Taxateur (RT) van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). De Register Taxateur voldoet aan alle eisen waar geldverstrekkers om kunnen vragen. Hij of zij is vakbekwaam, houdt zijn vakkennis op peil, onderwerpt zich aan het tuchtrecht en werkt conform de gedrags- en beroepsregels.

ONZE TAXATEURS

Egon Rosenberg is, net als Paul van der Zijden, Register Makelaar en Taxateur, beëdigd en gecertificeerd door de NVM en tevens aangesloten bij NWWI, Vastgoedpro én VastgoedCert. Egon is ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) onder nummer RT85758939

MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie over onze dienst als taxateur bij het taxeren van jouw huis in Utrecht of Leidsche Rijn? Bel 030-2100401 of mail naar info@rvlmakelaars.nl

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

ADRES KANTOOR UTRECHT
Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
Saffraanweg 41
3541 SZ UTRECHT

Naar contact
Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
  • Prins Hendriklaan 44
  • 3583 EN UTRECHT
ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
  • Saffraanweg 41
  • 3541 SZ UTRECHT