EGON ROSENBERG

Graag stel ik mij aan je voor; mijn naam is Egon Rosenberg, geboren op 13 september 1976 in Bilthoven.

Mijn eerste woning kocht ik in 2001 in de Utrechtse woonwijk Tuindorp. Daar heb ik enkele jaren met heel veel plezier gewoond. Daarna ben ik met Mirjam verhuisd naar de binnenstad, een prachtig appartement in het centrum van Utrecht, bijna pal onder de Domtoren. Het enige waar ik even aan moest wennen waren de klokken van de Domtoren, maar op deze plek voelden wij ons enorm thuis. Na 11 mooie jaren en een zoontje op komst was het tijd voor wat nieuws. Mirjam, Sebastiaan en ik zijn inmiddels verhuisd naar een prachtige woning in Wittevrouwen. Een heerlijke kindvriendelijke wijk in Utrecht Oost, het bevalt ons hier uitstekend!

In het jaar 2009 werd ik beëdigd als NVM makelaar onder het nummer RMT07.1504.5363. 
Ik had toen de opleiding tot makelaar succesvol afgerond en ca. 10 jaar ervaring opgedaan bij enkele grote NVM makelaarskantoren in Utrecht en Bilthoven.

In 2010 besloot ik met Niels van Leusden om ons eigen NVM makelaarskantoor te openen aan de Prins Hendriklaan 44 te Utrecht. Het was een hele andere woningmarkt dan de huidige, vanwege de toenmalige woningcrisis. Maar we hebben er ons kranig doorheen geslagen. Wij zijn sindsdien gegroeid naar een enthousiast NVM makelaarsteam waar Niels én ik enorm trots op zijn!

Ons werkgebied is in 2018, door onze 2e vestiging in Leidsche Rijn, uitgebreid naar de westkant van Utrecht. Maar ook buiten Utrecht en Leidsche Rijn zijn wij actief als NVM makelaar.

Wellicht heb je interesse om nader kennis te maken, dit kan bij ons op kantoor of bij jou thuis. 
Mijn mobiele nummer is 06-46441783, mijn mailadres is egon@rvlmakelaars.nl of je kunt contact opnemen met kantoor: 030-2100401.

Met vriendelijke groet,

Egon Rosenberg

Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
  • Prins Hendriklaan 44
  • 3583 EN UTRECHT
ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
  • Saffraanweg 41
  • 3541 SZ UTRECHT