EGON ROSENBERG

Mijn naam is Egon Rosenberg. Makelaarsfunctie Beëdigd Register Makelaar & Taxateur met 25+ jaar makelaarservaring en al jaren woonachtig in Wittevrouwen, voor mij één van de fijnste wijken in Utrecht Oost.

Mijn eerste woning kocht ik in de Utrechtse woonwijk Tuindorp. Daar heb ik enkele jaren met heel veel plezier gewoond. Daarna ben ik verhuisd naar de Utrechtse binnenstad, een prachtig appartement in het centrum van Utrecht, bijna pal onder de Domtoren. Het enige waar ik even aan moest wennen waren de klokken van de Domtoren, maar op deze plek voelde ik me enorm thuis. Na een aantal mooie jaren was het tijd voor wat nieuws. Ik ben toen verhuisd naar een woning in Wittevrouwen. Een heerlijke kindvriendelijke wijk in Utrecht Oost, het bevalt mij hier tot op heden meer dan uitstekend!

In het jaar 2009 werd ik beëdigd als NVM makelaar onder het nummer RMT07.1504.5363. 
Ik had toen de opleiding tot makelaar succesvol afgerond en ca. 10 jaar ervaring opgedaan bij enkele grote NVM makelaarskantoren in Utrecht en Bilthoven.

In 2010 besloot ik samen met Niels van Leusden om ons eigen NVM makelaarskantoor te openen aan de Prins Hendriklaan 44 te Utrecht. Het was een hele andere woningmarkt dan de huidige, vanwege de toenmalige woningcrisis. Maar we hebben ons er kranig doorheen geslagen. Wij zijn sindsdien gegroeid naar een enthousiast team waar Niels én ik enorm trots op zijn!

Ons werkgebied is in 2018, door onze 2e vestiging in Leidsche Rijn, uitgebreid naar de westkant van Utrecht. Maar ook buiten Utrecht en Leidsche Rijn zijn wij actief als NVM makelaar.

Graag maak ik nader kennis met je, dit kan bij ons op kantoor of bij jou thuis.

Met vriendelijke groet,

Egon Rosenberg

Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
  • Prins Hendriklaan 44
  • 3583 EN UTRECHT