• HUIS VERKOPEN BILTHOVEN

HUIS VERKOPEN MET DÉ MAKELAAR VAN BILTHOVEN

 • De makelaar met een groot zoekersbestand in Bilthoven
 • Professionele fotografie
 • Slim gebruikmaken van verschillende soorten social media
 • Het makelaarskantoor waar persoonlijke aandacht en kwaliteit boven kwantiteit staat
 • Naast Funda ook plaatsing van uw woning op 9 andere populaire huizensites
 • Onze makelaars bezichtigen ook buiten de reguliere kantoortijden
 • 500+ beoordelingen van verkopers en kopers op Funda met een 8,9 gemiddeld
 • Wij zijn lid van NVM, Vastgoedcert, Vastgoedpro, NRVT en ivalidatie.
 • Wij zijn een full service NVM makelaarskantoor
 • Scherpe courtage en geheel no cure no pay
 • Waardebepaling is gratis

UW HUIS VERKOPEN IN BILTHOVEN

Wil u uw woning in Bilthoven verkopen? Waarschijnlijk heeft u uiteenlopende vragen: wat is mijn huis in Bilthoven waard? Via welke media kan ik potentiële kopers het beste bereiken en hoe presenteer ik mijn woning het beste? Wij geven u graag antwoord op al deze vragen.

DE PRESENTATIE VAN UW BILTHOVENSE HUIS

Bij RVL makelaars verzorgen wij de presentatie van uw woning. Uw huis wordt professioneel gefotografeerd, en indien gewenst kunnen wij zelfs een woonstylist adviseren. Met deze investering weet u zeker dat uw huis perfect wordt gepresenteerd en daardoor sneller wordt verkocht.

BUITEN KANTOORUREN EN OP ZATERDAG

Egon Rosenberg en Niels Van Leusden hebben allebei meer dan 18 jaar ervaring in de woningmakelaardij. Dankzij deze jarenlange ervaring hebben we een groot klantenbestand opgebouwd, waar u als verkoper uiteraard van kunt profiteren. Daarnaast bezichtigen wij ook buitenkantoortijden, zodat wij ook de geïnteresseerden met een drukke baan van dienst kunnen zijn. Zo wordt uw huis nóg sneller verkocht!

WAARDEBEPALING EN TAXATIE VAN UW WONING IN BILTHOVEN

Rosenberg Van Leusden Makelaars verzorgt een gratis waardebepaling voor uw woning. Dit geeft u duidelijk inzicht in de marktwaarde van uw woning. U kunt bij ons ook terecht voor de taxatie van uw woning. Onze taxateurs leveren uw taxatierapport snel én tegen een scherp tarief.

WIJ KOMEN GRAAG VRIJBLIJVEND LANGS

Uiteraard komen wij graag bij u langs om uw woning te bekijken en een gratis waardebepaling te geven en de verkoopstrategie te bespreken. Voor deze waardebepaling van uw huis en onze verkoopadviezen berekenen wij u uiteraard niks.

DE KOSTEN OM UW BILTHOVENSE HUIS TE VERKOPEN

U betaalt ons uitsluitend courtage als wij uw huis onvoorwaardelijk verkocht hebben. Bij ons betaalt u "geen opstartkosten" en mocht u de verkoopdracht willen intrekken dan rekenen wij u "geen intrekkingskosten". Wij hanteren scherpe courtage tarieven. Een "gestaffelde courtage" is bij ons ook bespreekbaar. Een gestaffelde courtage houd in dat wij een "laag basistarief" in rekening brengen tot een bepaalde verkoopsom + een bonus ontvangen als wij de woning verkopen boven dit bedrag. Wij komen graag bij u langs om nader met u kennis te maken en onze werkwijze nader toe te lichten. U krijgt daarna binnen 2 werkdagen een vrijblijvende en scherpe verkoopofferte!.

NVM MAKELAARS

Wij zijn aangesloten bij de NVM, Vastgoedcert, Vastgoedpro, NRVT en Ivalidatie. Onze medewerkers volgen jaarlijks verplichte scholingen en aanvullende opleidingen om onze deskundigheid te vergroten. Door onze toegang tot het netwerk van de NVM hebben wij inzicht in vraag en aanbod op wijkniveau en inzicht in de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt. Daarnaast hebben wij bouwkundig en juridisch inzicht, werken wij volgens de NVM erecode en wij vinden het fantastisch om aan uw droom mee te mogen werken!

NVM: Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen.
NRVT: Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
VastgoedPro: beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedprofessionals
VastgoedCert: kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs.
iValidatie: gerenommeerd validatie instituut voor onroerendgoedtaxaties.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wanneer u besluit de verkoop en/of aankoop van uw woning in Bilthoven door Rosenberg Van Leusden Makelaars te laten verzorgen, kunt u rekenen op een deskundige aanpak. Graag maken wij een afspraak om onze werkwijze in een persoonlijk gesprek aan u kenbaar te maken. Ons telefoonnummer is 030-2100401 of mail ons op info@rvlmakelaars.nl

VERKOOPGESPREK
Zoek je een makelaar voor de verkoop van jouw woning?

JA GRAAG !

AANKOOPGESPREK
Zoek je een aankoopmakelaar of wil je vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

JA GRAAG !

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

ADRES KANTOOR UTRECHT
Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
Saffraanweg 41
3541 SZ UTRECHT

Naar contact
Kies je makelaar
PAUL VAN DER ZIJDEN
PAUL VAN DER ZIJDEN

06-15967511

Bekijk alle makelaars

Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
 • Prins Hendriklaan 44
 • 3583 EN UTRECHT
ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
 • Saffraanweg 41
 • 3541 SZ UTRECHT