• RVL MAKELAARS LEIDSCHE RIJN

Huis Verkopen Leidsche Rijn

Wij hebben in ons bestand een groot aantal actieve woningzoekers voor Leidsche Rijn en hebben middels ons landelijke NVM netwerk én moderne media een groot bereik aan nieuwe kandidaat kopers voor jouw huis in Leidsche Rijn.

Wij zorgen voor een verkoopproces zonder zorgen en middels onze unieke verkoopwijze gaan wij altijd voor het maximale resultaat.

Wij houden je op de hoogte van alle stappen in het verkoopproces en wij nemen werk uit handen zodat jij meer tijd hebt voor andere zaken.

Verder beschikken wij over een uitstekend netwerk aan fotografen, woonstylisten, bouwkundige keurders, taxateurs, notarissen en hypotheekadviseurs.

Afspraak maken 030 - 2100401

Super tevreden met Rosenberg Van Leusden Makelaars. Ze voldeden helemaal aan de redenen waarom je een makelaar nodig hebt. Vandaar dat ik ook de prijs/kwaliteit verhouding goed vind. Ze kenden niet alleen het gebied van mijn woning heel goed, ze weten een woning erg goed in de markt te zetten en het meeste uit de onderhandelingen te halen.

575+ reviews op Funda 9,2

STERK IN SOCIAL MEDIA

Onze aanpak kenmerkt zich door de focus op jou als opdrachtgever, strategisch slim inzetten op social media én een sublieme klantgericht 24/7 service.

Ons NVM makelaarskantoor gaat met de tijd mee en maakt gebruik van de middelen en kanalen waarop woningzoekers zich in deze tijd begeven.

EXCELLENTE WONINGPRESENTATIE

Jouw huis in Leidsche Rijn wordt professioneel gefotografeerd en digitaal ingemeten door fotograaf Marten van Wijk van Object & Co. Wil je alvast 14 tips om jouw huis in Leidsche Rijn klaar te maken voor de verkoop?

AFSPRAKEN ÓÓK OP ZATERDAGEN

Hierdoor kunnen wij de kijker met een drukke baan ook buiten kantooruren van dienst zijn, met als gevolg meer bezichtigingen voor jouw huis in Leidsche Rijn èn een snellere èn betere verkoop!

ONDERHANDELINGEN VOEREN

De makelaar onderhoudt het contact met de koper(-s) of eventueel met hun aankoopmakelaar en voert namens jou de onderhandelingen.

Verder werken wij met het NVM online biedlogboek zodat jij als verkoper realtime de biedingen van koper(-s) te zien krijgt. Wel zo helder, eerlijk en transparant. Meer info over het NVM biedlogboek?

DE NVM KOOPAKTE

Bij overeenstemming tussen verkoper(-s) en koper(-s) wordt er door ons een NVM koopcontract opgesteld. Wij zorgen ervoor dat partijen de koopakte z.s.m. digitaal ondertekenen én zullen daarna zorgdragen dat deze koopakte in goede orde ontvangen wordt door de notaris.

Goede marktanalyse en gedegen plan van aanpak. Snelheid bij maken foto's en plaatsing op funda. Zeer competitief commissie voorstel met vaste prijs en flexibel gedeelte bij hogere verkoopprijs. Erg tevreden!

WAT KOST EEN MAKELAAR?

Wij hanteren een courtage die in verhouding staat tot onze dienstverlening. Wij hanteren een courtage tarief, afgestemd op jouw wensen en de verkoopbaarheid van jouw woning in Leidsche Rijn.

Wij garanderen dat wij jouw huis in Leidsche Rijn verkopen voor de best mogelijke prijs en tegen een fair tarief. Nieuwsgierig naar onze unieke verkoopwijze? Wij maken graag nader kennis met je en we zijn benieuwd naar je huis in Leidsche Rijn.

KWF ZAKENVRIEND

Sinds 2013 is ons makelaarskantoor zakenvriend van het KWF. Met een vast maandelijks bedrag sponsoren wij als KWF zakenvriend wetenschappelijk kankeronderzoek en de ontwikkeling van KWF-fellows.

NVM MAKELAARS

Wij zijn aangesloten bij de NVM, VastgoedPro, NRVT en i-Validatie. Onze NVM verkoopmakelaars en aankoopmakelaars volgen ieder jaar verplichte scholingen en aanvullende opleidingen om onze deskundigheid te vergroten en te behouden.

VERKOOPGESPREK
Zoek je een makelaar voor de verkoop van jouw woning?

JA GRAAG !

AANKOOPGESPREK
Zoek je een aankoopmakelaar of wil je vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

JA GRAAG !

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

Naar contact
Kies je makelaar
NIELS VAN LEUSDEN
NIELS VAN LEUSDEN

06-48331675

Bekijk alle makelaars

Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
  • Prins Hendriklaan 44
  • 3583 EN UTRECHT