• HUIS VERKOPEN LEIDSCHE RIJN

Huis verkopen: makelaar Leidsche Rijn

Hét vernieuwende NVM makelaarskantoor van nú! Met vestigingen in Leidsche Rijn én Utrecht zijn wij thuis in Leidsche Rijn en directe omgeving, waar we ons onderscheiden door een sublieme service!

Onze NVM makelaars begrijpen waar je behoefte aan hebt bij het verkopen van een huis in Leidsche Rijn. Wil je 24/7 contact via Whatsapp? Dat is bij ons heel normaal, net zoals Skype of Facetime. Wil je een afspraak buiten kantooruren of op een zaterdag?
Dat is uiteraard geen enkel probleem.

Rosenberg Van Leusden Makelaars Leidsche Rijn. Omdat jouw huis het waard is!

Paul van der Zijden, zelf woonachtig in Leidsche Rijn én tevens vestigingsdirecteur van Rosenberg Van Leusden Makelaars Leidsche Rijn komt graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek. Telefoonnummer van vestiging Leidsche Rijn is 030-7271225, mobiele nummer van Paul van der Zijden is 06-15967511, of mail naar info@rvlmakelaars.nl

WAAROM EEN MAKELAAR INSCHAKELEN?

Als je het maximale resultaat uit de verkoop van jouw huis in Leidsche Rijn wilt halen, is het verstandig om een NVM makelaar uit Leidsche Rijn in te schakelen. Zelfs met de groeiende vraag naar huizen in Leidsche Rijn blijft het zeer verstandig om een makelaar in Leidsche Rijn in de arm te nemen die jouw belangen behartigt. De belangrijkste taak van een makelaar is het verkopen van jouw huis tegen een zo hoog mogelijke prijs én onder de beste voorwaarden.

EXCELLENTE WONINGPRESENTATIE

Jouw huis wordt professioneel gefotografeerd door onze vaste fotograaf (Marten van Wijk) van Object & Co. Wil je alvast enkele tips om jouw huis klaar te maken voor de verkoop én voor de foto sessie? Klik dan hier.

AFSPRAKEN ÓÓK OP ZATERDAGEN

Hierdoor kunnen wij de kijker met een drukke baan ook buiten kantooruren van dienst zijn, met als gevolg meer bezichtigingen voor jouw huis in Leidsche Rijn èn een snellere èn betere verkoop!

ONDERHANDELINGEN VOEREN

De makelaar onderhoudt het contact met de koper en voert de onderhandelingen. Uiteraard gebeurt dit in goed overleg met je. Wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent de verkoop van jouw huis. Dit kan telefonisch, per mail of via de Whatsapp.

OPSTELLEN VAN HET KOOPCONTRACT

Bij overeenstemming tussen verkoper(-s) en koper(-s) wordt er door ons een NVM koopcontract opgesteld. Wij zorgen ervoor dat partijen deze koopakte ondertekenen én zullen daarna zorgdragen dat deze koopakte in goede orde ontvangen wordt door de notaris. Hier wordt de koop uiteindelijk afgehandeld.

WAT KOST EEN MAKELAAR?

Je betaalt bij ons altijd achteraf, nadat jouw huis definitief verkocht is. Bij ons betaal je "geen opstartkosten" en mocht je onverhoopt de verkoopdracht willen intrekken dan rekenen wij je "geen intrekkingskosten". Een "gestaffelde courtage" is bij ons óók bespreekbaar. Een gestaffelde courtage houd in dat wij een "laag basistarief" in rekening brengen tot een bepaalde verkoopsom + een bonus ontvangen als wij de woning verkopen boven dit bedrag.

KWF ZAKENVRIEND

Sinds 2013 is ons makelaarskantoor zakenvriend van het KWF. Met een vast maandelijks bedrag sponsoren wij als KWF zakenvriend wetenschappelijk kankeronderzoek en de ontwikkeling van KWF-fellows. Meer informatie.

NVM MAKELAARS

Wij zijn aangesloten bij de NVM, VastgoePro, NRVT en i-Validatie. Onze NVM makelaars volgen ieder jaar verplichte scholingen en aanvullende opleidingen om onze deskundigheid te vergroten.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je meer informatie over onze dienst als makelaar bij het verkopen van jouw huis in Leidsche Rijn?

Telefoonnummer van vestiging Leidsche Rijn is 030-7271225, mobiele nummer van Paul van der Zijden is 06-15967511, of mail naar info@rvlmakelaars.nl

VERKOOPGESPREK
Zoek je een makelaar voor de verkoop van jouw woning?

JA GRAAG !

AANKOOPGESPREK
Zoek je een aankoopmakelaar of wil je vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

JA GRAAG !

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

ADRES KANTOOR UTRECHT
Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
Saffraanweg 41
3541 SZ UTRECHT

Naar contact
Kies je makelaar
EGON ROSENBERG
EGON ROSENBERG

06-46441783

Bekijk alle makelaars

Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
  • Prins Hendriklaan 44
  • 3583 EN UTRECHT
ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
  • Saffraanweg 41
  • 3541 SZ UTRECHT