• HUIS VERKOPEN IN DE MEERN

Huis verkopen met dé makelaar van De Meern

 • Persoonlijke aandacht, professionele begeleiding, deskundig advies en duidelijke communicatie.
 • Slim gebruikmaken van Twitter, Facebook, Google+, Linkedin, Instagram en YouTube etc.
 • Naast Funda ook plaatsing van uw woning in De Meern op:
 • Jaap.nlZoekallehuizen.nlHuizenzoeker.nlHuizenvinder.nlHuispedia.nlTrovit.nl,
 • koopwoning.comHuislijn.nl en op onze eigen website.
 • Onze makelaars zijn ook beschikbaar buiten kantoortijden en in het weekend
 • 500+ beoordelingen van verkopers en kopers op Funda, gemiddeld cijfer 8,9 (klik hier)
 • Lid NVM, Vastgoedcert, Vastgoedpro, NRVT en ivalidatie.
 • Professionele fotografie (klik hier)
 • Full service NVM makelaarskantoor
 • No cure no pay makelaarskantoor
 • Gratis waardebepaling van uw woning in De Meern

UW HUIS VERKOPEN IN DE MEERN

Het verkopen van uw huis is een bijzondere gebeurtenis waar u waarschijnlijk veel vragen over heeft. Wat zou mijn huis in De Meern nu waard zijn? Wat is een goede verkoopstrategie passend bij de huidige woningmarkt? Hoe presenteer ik mijn woning het beste? Via welke verkoopkanalen bereik ik de beste kopers voor mijn huis? Bij Rosenberg Van Leusden Makelaars beantwoorden wij graag al uw vragen in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

BUITEN KANTOORUREN EN OP ZATERDAG

Egon Rosenberg en Niels Van Leusden hebben beiden meer dan 18 jaar ervaring in de woningmakelaardij. Gedurende deze periode hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd. Wij zijn zeer flexibel en staan altijd voor u klaar. Dit betekent dat wij ook bezichtigen buiten kantoortijden doen en op zaterdag!

DE PRESENTATIE VAN UW HUIS IN DE MEERN

Wanneer u uw huis in De Meern verkoopt met behulp van RVL makelaars, dan wordt uw huis gefotografeerd door een professionele fotograaf van Object & Co. Daarnaast kunnen wij u ook, mocht dat een wens zijn, enkele succesvolle woonstylisten aanraden. U investeert bij RVL Makelaars in échte NVM makelaars met een passie voor huizen en mensen. Mede hierdoor zullen wij uw woning in De Meern sneller én tegen de hoogste prijs verkopen. Bekijk hier alvast onze tips voor de verkoop van uw huis.

WAARDEBEPALING EN TAXATIE VAN UW WONING IN DE MEERN

Rosenberg Van Leusden Makelaars verzorgt een gratis waardebepaling voor uw woning. Een waardebepaling geeft u snel inzicht in de huidige marktwaarde van uw huis. Wanneer u een marktwaarde nodig heeft voor derden, dan gaat het waarschijnlijk om een taxatierapport. Voor de taxatie van uw huis in De Meern kunt u ook terecht bij RVL Makelaars. Onze taxateurs leveren uw taxatierapport snel én tegen een scherp tarief.

COURTAGE VERKOOP HUIS

U betaalt ons uitsluitend courtage als wij uw huis onvoorwaardelijk verkocht hebben. Bij ons betaalt u "geen opstartkosten" en mocht u de verkoopdracht willen intrekken dan rekenen wij u "geen intrekkingskosten". Wij hanteren scherpe courtage tarieven. Een "gestaffelde courtage" is bij ons ook bespreekbaar. Een gestaffelde courtage houd in dat wij een "laag basistarief" in rekening brengen tot een bepaalde verkoopsom + een bonus ontvangen als wij de woning verkopen boven dit bedrag. Wij komen graag bij u langs om nader met u kennis te maken en onze werkwijze nader toe te lichten. U krijgt daarna binnen 2 werkdagen een vrijblijvende en scherpe verkoopofferte!

NVM MAKELAARS

Wij zijn aangesloten bij de NVM, Vastgoedcert, Vastgoedpro, NRVT en Ivalidatie. Onze medewerkers volgen jaarlijks verplichte scholingen en aanvullende opleidingen om onze deskundigheid te vergroten. Door onze toegang tot het netwerk van de NVM hebben wij inzicht in vraag en aanbod op wijkniveau en inzicht in de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt. Daarnaast hebben wij bouwkundig en juridisch inzicht, werken wij volgens de NVM erecode en wij vinden het fantastisch om aan uw droom mee mogen te werken!

NVM: Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen.
NRVT: Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
VastgoedPro: beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedprofessionals
VastgoedCert: kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs.
iValidatie: gerenommeerd validatie instituut voor onroerendgoedtaxaties.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wanneer u besluit de verkoop van uw woning in De Meern door Rosenberg Van Leusden Makelaars te laten verzorgen, kunt u rekenen op een deskundige aanpak. Graag maken wij een afspraak bij u thuis om onze werkwijze in een persoonlijk gesprek aan u kenbaar te maken. Ons telefoonnummer is 030-2100401 of mail ons op info@rvlmakelaars.nl.

VERKOOPGESPREK
Zoek je een makelaar voor de verkoop van jouw woning?

JA GRAAG !

AANKOOPGESPREK
Zoek je een aankoopmakelaar of wil je vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

JA GRAAG !

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

ADRES KANTOOR UTRECHT
Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
Saffraanweg 41
3541 SZ UTRECHT

Naar contact
Kies je makelaar
PAUL VAN DER ZIJDEN
PAUL VAN DER ZIJDEN

06-15967511

Bekijk alle makelaars

Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
 • Prins Hendriklaan 44
 • 3583 EN UTRECHT
ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
 • Saffraanweg 41
 • 3541 SZ UTRECHT