PAUL VAN DER ZIJDEN

Vanuit mijn eerste baan in de detailhandel heb ik jaren geleden de switch gemaakt naar de makelaardij. Hetgeen ik miste in de detailhandel heb ik zeker gevonden in de makelaardij.

Vrij snel behaalde ik mijn K-RMT makelaarsdiploma en mocht ik volgens de strenge NVM-regels aan het werk als makelaar. Na het opbouwen van een paar jaar ervaring heb ik mijn RMT diploma behaald waarmee ik me officieel Register Makelaar & Taxateur mag noemen. Sinds 2018 ben ik vestigingsdirecteur van Rosenberg Van Leusden Makelaars Leidsche Rijn.

Het intensieve contact met opdrachtgevers, het adviseren bij zowel aan- als verkoop, én mensen helpen tijdens één van de belangrijkste momenten in hun leven, geven mij elke dag weer energie!
Ik streef er altijd naar om verkopers het gevoel te geven dat er maar 1 huis in Utrecht te koop staat én dat is hun eigen woning.

Het telefoontje naar opdrachtgevers om te vertellen dat het gelukt is om hun droomhuis te kopen of te verkopen geeft elke keer weer een kick!

Wellicht heb je interesse om nader kennis te maken, dit kan bij ons op kantoor of bij jou thuis.
Mijn mobiele nummer is 06-15967511, mijn mailadres is paul@rvlmakelaars.nl, of je kunt contact opnemen met kantoor: 030-7271225.

Met vriendelijke groet,

Paul van der Zijden

Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
  • Prins Hendriklaan 44
  • 3583 EN UTRECHT
ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
  • Saffraanweg 41
  • 3541 SZ UTRECHT