• TIPS ANTI INBRAAK HUIS

Tips anti inbraak

Gaat u een tijdje van huis en wilt u voorkomen dat er bij u wordt ingebroken? Volg dan onderstaande tips op om de kans op een inbraak kleiner te maken!

- Wacht even met het plaatsen van vakantiefoto’s op social media tot u weer thuis bent.
- Zet enkele koffiekopjes op tafel en/of hang een jas over een stoel. Gebruik een schakelklok om het licht in uw woning op bepaalde tijden te laten branden.
- Zorg dat de buren ervan op de hoogte zijn dat u van huis bent en vraag ze of zij uw huis in de gaten willen houden. U kunt ze bijvoorbeeld ook vragen om de gordijnen ‘s avonds dicht te doen en in de ochtend weer te openen.

DE BEVEILIGING VAN UW HUIS

Heeft uw woning een schuifpui? Laat hier dan een skg*** slot op plaatsen. U kunt ook als extra een balk aan de binnenkant op de rails tussen de deurpost en de schuifpui plaatsen.
Zorg ervoor dat uw woning voorzien is van goedgekeurd hang- en sluitwerk (skg***). Vergeet ook niet de verdiepingen van uw woning te beveiligen. Zorg voor goede buitenverlichting.

Nog enkele tips tegen inbraak

Laat geen sleutels aan de binnenkant van het slot zitten. Een inbreker kan een ruit inslaan en de deur openen of binnenkomen door gaatjes te boren.
Sluit altijd alle deuren en ramen wanneer u uw woning verlaat. Vergeet niet wc-raampjes en garagedeuren. Sleutels verstoppen onder de deurmat of in een bloempot is geen goed idee. Dit zijn al lang geen geheime plaatsen meer en inbrekers weten precies waar ze moeten zoeken. Hang geen adreslabel aan uw sleutelbos. Zo wordt het voor een zakkenroller of vinder van uw verloren sleutels wel heel gemakkelijk om in te breken.
Plaats geen waardevolle spullen in het zicht van voorbijgangers.

VERKOOPGESPREK
Zoek je een makelaar voor de verkoop van jouw woning?

JA GRAAG !

AANKOOPGESPREK
Zoek je een aankoopmakelaar of wil je vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

JA GRAAG !

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

ADRES KANTOOR UTRECHT
Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
Saffraanweg 41
3541 SZ UTRECHT

Naar contact
Kies je makelaar
NIELS VAN LEUSDEN
NIELS VAN LEUSDEN

06-48331675

Bekijk alle makelaars

Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
  • Prins Hendriklaan 44
  • 3583 EN UTRECHT
ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
  • Saffraanweg 41
  • 3541 SZ UTRECHT