• HUIS VERHUREN

    • Financieel en technisch beheer van uw woning
    • Uitgebreid antecedentenonderzoek, identiteitscontrole en credit checks
    • U kunt rekenen op een deskundige aanpak

HUIS HUREN OF VERHUREN

Wilt u uw huis in Utrecht verhuren voor een lange of korte perioden? RVL Makelaars helpt u bij het verhuren van uw huis of appartement. Daarnaast kunnen wij indien gewenst ook het financieel en technisch beheer verzorgen.

TIJDELIJK UW HUIS VERHUREN IN UTRECHT

Als u tijdelijk uw huis wilt verhuren in Utrecht, dan helpen wij u aan tijdelijke huurkandidaten. Om uw huis tijdelijk te verhuren kunnen wij u helpen met de aanvraag van een Leegstandswet vergunning in Utrecht. Indien u voor een langere periode naar het buitenland gaat kan dat ook eventueel met een Diplomatenclausule. Onze verhuurmakelaar; Lysanne van Leusden (M 06-54927887) legt u graag uit wat de mogelijkheden zijn.

HUURKANDIDATEN / HUURDERS UTRECHT

Voor diverse expats, internationale bedrijven en particulieren zijn wij voortdurend op zoek naar geschikte woonruimte in Utrecht. Onze database bevat continu veel interessante huurders die direct op zoek zijn naar een huis of een appartement in Utrecht.

KWALITEIT

Wij checken huurkandidaten uitgebreid middels een antecedentenonderzoek, identiteitscontrole en diverse credit checks.

MARKETING

Met ons marketingsysteem publiceren wij onze huurwoningen op Funda en op de social media sites; Facebook, Twitter, Linkedin, Google+ etc..

MAAK EEN AFSPRAAK

Wanneer u besluit de verhuur van uw woning door Rosenberg Van Leusden Makelaars te laten verzorgen, kunt u rekenen op een deskundige aanpak. Graag maken wij een afspraak om onze werkwijze in een persoonlijk gesprek aan u kenbaar te maken. Ons telefoonnummer is 030-2100401 of mail ons opĀ info@rvlmakelaars.nl.

Neem contact op

030 - 2100401
info@rvlmakelaars.nl

ADRES KANTOOR UTRECHT
Prins Hendriklaan 44
3583 EN UTRECHT

ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
Saffraanweg 41
3541 SZ UTRECHT

Naar contact
Contact
ADRES KANTOOR UTRECHT
  • Prins Hendriklaan 44
  • 3583 EN UTRECHT
ADRES KANTOOR LEIDSCHE RIJN
  • Saffraanweg 41
  • 3541 SZ UTRECHT